17 Ιουλ 2008

Η τύπισσα

Κατευθύνεται μία τύπισσα προς την είσοδο ενός μπαρ. Η όψη της εκθαμβωτική. Ψιλή, μαύρο γυαλί και στα χέρια ένα πακέτο Camel.
Ο πορτιέρης, συνεπαρμένος, ανοίγει αμέσως χώρο να περάσει η γοητευτική κυρία, την καλωσορίζει, ευγενικότατα, και η κοπέλα εισέρχεται στο μπαρ. Η είσοδός της κάθε άλλο παρά αδιάφορη....
Το σύνολο των θαμώνων αμέσως διέκοψε κάθε συζήτηση, κάθε χορό και τα κεφάλια όλα προσανατολίστηκαν προς το μέρος της. Η τύπισσα, αεράτη, περπατάει και κάθεται σε ένα, από τα πολλά που της προσφέρθηκαν, σκαμπό στο μπαρ. Ο μπάρμαν, χωρίς δεύτερη κουβέντα, παρατάει τα πάντα και την πλησιάζει.
- "Καλώς ήρθατε κυρία μου στο μπαράκι μας. Μεγάλη μου τιμή να σας εξυπηρετήσω."
Η τύπισσα κοιτάει τον μπάρμαν στα μάτια και με απαράμιλλο στιλ βγάζει ένα κάμελ από το πακέτο, το βάζει στο στόμα και το ανάβει. Παίρνει μια τζούρα και παραγγέλνει το ποτό της, ενώ όλο το μαγαζί κρέμεται από τα , φλεγόμενα θαρρείς, από τον καπνό του κάμελ, χείλια της.
Το ποτό έρχεται σε χρόνο μηδέν. Η μυστηριώδης γυναίκα πετάει το πακέτο στο μπαρ και συνεχίζει να καπνίζει με αμίμητο στιλ, θηλυκότητα και αρχοντιά.
Ένας τύπος που καθόταν δύο σκαμπό πιο δίπλα, έχοντας καταεκπλαγεί τόσο με τη χάρη της κυρίας, όσο, και με την αναστάτωση που είχε προκαλέσει στον χώρο ρωτάει, ψιθυριστά, τον διπλανό του:
- "Ρε συ... Ποια είναι ρε αυτή?"
- "Δεν έχεις ακουστά? Είναι θρυλικό πρόσωπο..."
- "Σοβαρά?... Ποια είναι ρε Σάκη??"
- "Η κυρία με τας καμελίας"


ένα παιδί
βοήθημα: ρούμι (Αβάνα 5άστερη κάτω από τον 1000άστερο ουρανό του Πλατανιτσίου)

τόπος: Πλατανίτσι
2008
Δήθεν Ανέκδοτα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxaxa... oti na nai!! platanitsi eeee??? k egw ekei eimai... pou exeis kataskhnwsei akrivws paidi twn dh8en anekdotwn?? tespa 8a se petyxw kapou sthn paralia katw ap to xliastero ourano tou camping mas...


filia,

dh8en foithtria

PS: teleio to party sto alati!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο.Μ.G......
το αλλο καρυδι τι λεει???