25 Σεπ 2007

Το κάστρο


Ήταν μια φορά ένας τύπος. Ένας από τους φίλους του (ο πιο πλούσιος της παρέας) τον φώναξε να πάει για σαββατοκύριακο στο εξοχικό του. Όντως, ο τύπος ξεκινά και φτάνει στο εξοχικό του φίλου του. Μπαίνει μέσα και με μεγάλη έκπληξη βλέπει ένα κάστρο.
Ο φίλος του τον περίμενε ανυπόμονα στην πόρτα του κάστρου.
- "Άντε ρε μαλάκα! Άργησες!" του λέει εμφανώς σφιγμένος, σχεδόν αναψοκοκκινισμένος από το σφίξιμο και εμφανώς βιαστικός. "Άντε έλα να σε πάω στο δωμάτιό σου" του λέει και κάνοντας να γυρίσει βιαστικά, αφήνει μία δυνατή κλανιά.
Σχεδόν τρέχοντας οδηγεί τον φίλο του στο δωμάτιο ενώ σε όλη τη διαδρομή έκλανε συνεχώς.
- "Λοιπόν", του λέει σχεδόν χοροπηδώντας από το σφίξιμο "εδώ είναι το δωμάτιό σου. Θα τα πούμε σε κανα δεκάλεπτο". Με αυτά τα λόγια ο οικοδεσπότης έγινε καπνός. Άρχισε να τρέχει προς τον κάτω όροφο του κάστρου και στην πορεία έκλανε δυνατά και συνέχεια.
Αμέσως έρχεται ο μπάτλερ του κάστρου να ρωτήσει τον φιλοξενούμενο μήπως θέλει κάτι.
- "Όχι, ευχαριστώ, μόνο θέλω να ρωτήσω πως λέγεται το μέρος"
- "Το κάστρο του θα χέσει"

ένα παιδί
βοήθημα: μπύρα
τόπος: Καλαμαριά
2007

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα παιδιά..για άλλη μια φορά μπράβο για το εναλλακτικό χιούμπρ που μας παρουσιάζετε. Πραγματικά λύνομαι από τα γέλια κάθε φορά που σας διαβάζω. Σας επισκέπτομαι πλέον σχεδόν καθημερινά.

Υ.Γ. Μια εναλλαγή αυτού του ανεκδότου ίσως να ήταν...

<<...ένας τύπος δέχτηκε μιά πρόσκληση να τον επισκεπτέι στο σπίτι του από κάποιον μακρυνό του φίλο τον... Θαχ Έσι...>> Ή κάπως έτσι

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΟΤΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΟΧΙ ΕΝΑΛΛΑΓΗ.ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΡΕΦΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑΔΙΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ