11 Φεβ 2008

Στη λίμνη


Ήταν, μια φορά, μια παρέα και αποφασίζει να πάει μια βόλτα στη λίμνη που βρίσκονταν κοντά στην περιοχή. Ο ένας από την παρέα αγχώθηκε: "Δεν γίνεται ρε παιδιά να πάμε κάπου αλλού? Όχι στη λίμνη...". Οι υπόλοιποι δεν του έδωσαν σημασία και ξεκινάνε για τη λίμνη.
Καθώς πλησιάζαν, ο τύπος, εμφανώς αγχωμένος, ξαναλέει: "Ρε παιδιά, δε γίνεται να κάνουμε κάτι άλλο? Πρέπει να πάμε στη λίμνη? Δεν πάμε κάπου αλλού?". Οι υπόλοιποι, και πάλι, δεν του δώσαν σημασία και η παρέα, τελικά, φτάνει στη λίμνη.
Με το που φτάνουν και κατεβαίνουν από το αμάξι και πάνε κοντά στη λίμνη, ο τύπος άσπρισε... Μία κοπέλα από την παρέα φωνάζει: "Κοιτάξτε! Κύκνοι! Πάμε, πάμε κοντά να τους δούμε!".
- "Όχι στους κύκνους!", ουρλιάζει ο τύπος και πριν το καταλάβει τον έχουν αρπάξει και έχουν πάει στους κύκνους. Με το φτάνουν δίπλα τους, ο τύπος αρχίζει να βήχει, να κοκκινίζει, να παρουσιάζει έντονη δύσπνοια...
- "Καλά ρε! Τι έπαθες?", ρωτάει ο ένας από την παρέα, αγχωμένος...
- "Πάμε γρήγορα να φύγουμε από δω...", ψελλίζει με δυσκολία ο τύπος ο οποίος, κυριολεκτικά, δεν μπορούσε να πάρει ανάσα.
- "Μα γιατί? Τι έχει εδώ? Τι έπαθες?"
- "Πάσχω από κύκνειο άσθμα"


ΒΝΤ
βοήθημα: μπύρα
τόπος: Ομερτά
2008
Δήθεν Ανέκδοτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: