27 Φεβ 2008

Σε αγώνα μπάσκετ


Μεγάλος αγώνας μπάσκετ Παναθηναϊκού, το γήπεδο είναι κατάμεστο από θεατές. Το παιχνίδι είναι συναρπαστικό και οι 2 ομάδες εναλάσσονται στο σκόρ. Οι play-makers και των δύο ομάδων κάνουν ίσως το καλύτερο παιχνίδι της ζωής τους. Στην 3η περίοδο το σκόρ είναι 79-80, 80-80, 81-80 και πηγαίνει πόντο-πόντο μόνο με καλάθια των play-makers. Ξαφνικά ακούγεται η κόρνα της γραμματείας και ένας μαυροφορεμένος τύπος με μαύρα γυαλιά και περούκα μπάινει στη μέση του γηπέδου κρατώντας το μικρόφωνο του σταδιού. Το παιχνίδι διακόπτεται και ο τύπος μέσω του μικροφώνου του σταδίου λέει: "Παρακαλούνται οι φίλαθλοι κατά την έξοδό τους από το γήπεδο απόψε να προσκομίσουν αποδείξεις των εισητηρίων τους και να εγγράψουν τα ονόματά τους στη σχετική κατάσταση". Παραδόξως αυτό δεν παραξενεύει κανέναν. Πάλι ο τύπος από το μικρόφωνο: "Παρακαλούνται οι play-makers των δύο ομάδων να βγάλουν τα ρούχα τους και να έρθουν στο κέντρο του γηπέδου, θα γίνει έρευνα!". Όντως οι 2 play-maker πηγαίνουν στο κέντρο του γηπέδου και αρχίζουν να ξεντύνονται, ενώ το κοινό φωνάζει "Ψάξτους!-Ψάξτους!" Έξαλλος ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πετάγεται από τη θέση του και αρπάζει τον μαυροφορεμένο τύπο, του βγάζει τα γυαλιά και την περούκα και τι να δεί: Ο Χρήστος Δάντης!
-"Χρήστο τι θές εσύ εδώ;"
-"Απόψε, θέλω αποδείξεις και ονόματα και το κορμάκι τους θα ψάξω πόντο-πόντο"


Ουαγκαμπούμ Γκί
βοήθημα: βιοκαύσιμο
τόπος: Πρέβεζα
2008
Δήθεν Ανέκδοτα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Poio ilithio anekdoto den exo diabasei

Ανώνυμος είπε...

GAMATO!!! Megale eisai apaixtos! Apo Preveza eisai? Kai gamw tis poleis.Exo paei 3 fores.. PAS PREVEZA!!!! ONLY THE BRAVE!!!

Unknown είπε...

ένα από τα πιο hard core ανέκδοτα που έχουν γραφεί, αδιανόητης και απαστράπτουσας βλακείας. Συγχαρητήρια Ουαγκαμπούμ Γκί, είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Είμαι 100% μαζί σου!

Antonis Lamnatos είπε...

Γα.μα.το.

Έχει κάτι από Αρκά αυτό το ανέκδοτο. Αρκά on drugs φυσικά...

I like!