21 Μαρ 2008

Πολύ δουλειά...


Φωνάζει ο διευθυντής μιας εταιρίας την γραμματέα του και της λέει να του φωνάξει αμέσως τον κ. Στεφανίδη στο γραφείο του. Η γραμματέας πάει στο γραφείο του κ. Στεφανίδη και του λέει ότι το αφεντικό τον θέλει αμέσως στο γραφείο του. Ο κ. Στεφανίδης, δοκιμάζοντας κάτι βατραχοπέδιλα, της λέει: "Πες του δεν μπορώ τώρα. Έχω δουλειά!"
Η γραμματέας πάει στο γραφείο του διευθυντή και τον ενημερώνει. Ο διευθυντής δεν δίνει συνέχεια και το καταπίνει. Μετά από μισή ώρα ο διευθυντής ξαναφωνάζει τη γραμματέα του και της ξαναλέει να καλέσει τον κ. Στεφανίδη, αμέσως, στο γραφείο του. Όντως, η γραμματέας ξαναπάει στο γραφείο του κ. Στεφανίδη και του λέει ότι το αφεντικό τον θέλει στο γραφείο του. Ο κ. Στεφανίδης εκείνη την ώρα δοκίμαζε μία στολή δύτη. "Καλά δεν βλέπεις! Έχω δουλειά! Πες του αργότερα."
Η γραμματέας μεταφέρει τα λεγόμενα στον διευθυντή ο οποίος έχει αρχίσει να τα παίρνει...
Μετά από άλλα 20 λεπτά το ίδιο σκηνικό. Ο διευθυντής ξαναβάζει τη γραμματέα του να του φωνάξει τον Στεφανίδη. Η γραμματέας ξαναπάει στο γραφείο του Στεφανίδη και του ξαναλέει ότι το αφεντικό τον ζητάει. Ο Στεφανίδης, δοκιμάζοντας μάσκα και αναπνευστήρα, της λέει: "Καλά ρε κοπέλα μου! Δεν βλέπεις! Δεν μπορώ να έρθω τώρα!"
Η γραμματέας μεταφέρει το σκηνικό στον διευθυντή ο οποίος γίνεται έξω φρενών... Πάει ο ίδιος στο γραφείο του Στεφανίδη και τον βλέπει ντυμένο με τη στολή δύτη, τα βατραχοπέδιλα, τη μάσκα και τον αναπνευστήρα...
- "Κύριε Στεφανίδη! Γιατί δεν έρχεστε στο γραφείο μου!?"
- "Μα δε βλέπετε κ. διευθυντά!... Πνίγομαι στη δουλειά!"


ΒΝΤ
βοήθημα: καφές
τόπος: Καλαμαριά
2008
Δήθεν Ανέκδοτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: