3 Απρ 2008

Και νέος σκιτσογράφος

Τα Δήθεν Ανέκδοτα καλωσορίζουν στην παρέα τους τον Αλέξανδρο Χαμηλάκη. Ο δεύτερος, κατά σειρά, σκιτσογράφος ο οποίος θέλησε να συμμετάσχει στο blog μας με την μετουσίωση των δήθεν ανεκδότων σε σκίτσο, σε τακτική βάση (περίπου ένα σκίτσο ανά εβδομάδα).
Ο Αλέξανδρος είναι 23 χρονών, κατάγεται από την Κρήτη και είναι κάτοικος Αθηνών. Έχει αποφοιτήσει από εργαστήριο ελευθέρων σπουδών με εξειδίκευση στο σκίτσο και εργάζεται επαγγελματικά ως σκιτσογράφος.
Αναφορικά, την παρούσα περίοδο, ο Αλέξανδρος εργάζεται στο παιδικό περιοδικό KID'S FUN γεγονός που συντέλεσε, όπως μας είπε, σε μερική αποτέφρωση του οπτικού μέρους του εγκεφάλου του, με τελικό effect (κλινικά συμπτώματα) να βλέπει παντού φατσούλες, κούνιες, παγωτά και γλειφιτζούρια. Άβυσσος η ψυχή του καλλιτέχνη...
Όπως μας εξήγησε, τα Δήθεν Ανέκδοτα αποτελούν γι´ αυτόν μία καλή ευκαιρία να πειραματιστεί με το σκίτσο από μία άλλη οπτική γωνία τόσο από πλευράς θεματολογίας όσο και τεχνοτροπίας.

Αγαπημένοι του καλλιτέχνες είναι οι: Quino, Art Spiegelman και Boucq γιατι με τα κόμικ τους προβληματίζουν και ερεθίζουν την σκέψη. Ακολουθούν οι πιο κωμικοί όπως Bernet, Edika, waterson, Αρκάς κ.α..

Πέρα από την τέχνη, η αμέσως πιο παραγωγική του ενασχόληση είναι η παρασκευή και πόση φραπέ. Αλέξανδρε, μάλλον σε λάθος πόλη ζεις, θα συμπληρώσω εγώ. Εσύ μάλλον ανήκεις εδώ, στη νύμφη του φραπέ, την πρωτεύουσα της κραιπάλης, την Θεσσαλονίκη...

Το προσωπικό του web site μέσα από το οποίο μπορείτε να δείτε δουλειές του είναι το: http://alexandros-ch.deviantart.com/gallery/

Once again, δεν έχουμε παρά να καλωσορίσουμε τον Αλέξανδρο στην ομάδα και να ευχηθούμε σε όλους τους υπόλοιπους καλή διασκέδαση.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα!ωραιο σχεδιο!καλως ηρθες στη παρεα Αλεξ...

Ανώνυμος είπε...

kalo

Ανώνυμος είπε...

o alex einai enas koutentes kai antigrafei ta sxedia tis mikris 3aderfis mou..8a se 3eskepasw mia mera diaole...

Ανώνυμος είπε...

se euharisto poli MAGOO....xero poli kala pos den eheis aderfi....

SPIROS είπε...

αστείο :)
επισκέψου το blog μου :
http://steki-mas.blogspot.com/
ευχαριστώ!