20 Μαΐ 2008

Οι ήρωες στο μπαρ

Μπαίνουν ο Σούπερμαν, ο Σπάιντερμαν και ο Μπάτμαν σε ένα μπαράκι να πιούνε ποτά. Κάθονται στη μπάρα, παραγγέλνουν μία μπουκάλα και στο τέταρτο επάνω την έχουν, κιόλας, κατεβάσει. Το πρόβλημα είναι ότι οι τρεις ήρωες άρχισαν να μεθάνε άσχημα, να πειράζουν τις κοπέλες, να ερίζουν τους άντρες και να ενοχλούν με κάθε τρόπο τους πελάτες του μαγαζιού. Ο ιδιοκτήτης, ένας τεράστιος μαύρος τύπος, τους κάνει παρατήρηση:
- "Παιδιά σας παρακαλώ μην ενοχλείτε τους πελάτες μου..."
Ο Μπάτμαν, ο Σπάιντερμαν και ο Σούπερμαν τον γράφουν και παραγγέλνουν άλλο ένα μπουκάλι .Το κατεβάζουν και αυτό πάραυτα. Η συμπεριφορά τους άρχισε να ξεφεύγει πολύ. Οι πελάτες του μαγαζιού άρχισαν να δυσανασχετούν και να φεύγουν. Ο ιδιοκτήτης τους ξανακάνει παρατήρηση:
- "Παιδιά, σας παρακαλώ. Δημιουργείτε πρόβλημα"
Ο Μπάτμαν, ο Σούπερμαν και ο Σπάιντερμαν γελάνε και άρχισαν να τον μουτζώνουν και να τον ερίζουν και αυτόν. Αυτό ήτανε... Ο μαύρος κατεβάζει το παντελόνι του, τους αρπάζει και τους τρεις και τους παίρνει μέσα στο δωματιάκι του μαγαζιού. Από μέσα ακούγονται φωνές και αγκομαχητά ώσπου ανοίγει η πόρτα, βγαίνει πρώτα ο ιδιοκτήτης και από πίσω ακολουθούν οι άλλοι τρεις αγνώριστοι. Ο ένας έβγαλε αυτιά και έμοιαζε με λύκο, ο άλλος φορούσε μία άσπρη κάπα και τραβούσε τα σίδερα σαν μαγνήτης και ο άλλος είχε βγάλει κάτι φτερά, σαν αγγέλου και πετούσε μέσα στο μπαράκι...
- "Καλά, ποιοι είναι αυτοί?", αναρωτήθηκε μία κοπέλα που ήταν στο μπαρ
- "Οι Χ-ΜΕΝ" απαντά ο μαύρος...


ένα παιδί
βοήθημα: μπύρα
τόπος: Καλαμαριά
2008
Δήθεν Ανέκδτοα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ELEOS
TAKI SAM