3 Ιουν 2008

Ο τροβαδούρος

Παρέα φίλων αποφασίζουν να πάνε στα μπουζούκια, να δούνε έναν γνωστό λαϊκό βάρδο που έφτασε στην πόλη τους. Κλείνουν το πρώτο τραπέζι πίστα, βάζουν τα γαμπριάτικά τους και καταφτάνουν στο μαγαζί.
Το πρόγραμμα ξεκινά και οι πρώτοι τραγουδιστές, φτιάχνουν σιγά - σιγά το κέφι. Στο μεταξύ η παρέα έχει ήδη κατεβάσει το πρώτο μπουκάλι και έχει αρχίσει να μερακλώνει.
Μία η ώρα, τα φώτα σβήνουν και έρχεται η μεγάλη στιγμή... Ο τροβαδούρος είναι έτοιμος να γεμίσει την πίστα. Η παρέα φωνάζει γρήγορα τη λουλουδού και γεμίζει όλο το τραπέζι λουλούδια. Στη πίστα βγαίνουν 3 βιολιά, καμιά 10 πνευστά, μία άρπα, κρουστά και έγχορδα και στήνονται αμφιθεατρικά. Μέσα σε πανδαιμόνιο κάνει την εμφάνισή του και ο τραγουδιστής κρατώντας στο χέρι μία μπακέτα... Αφού τελειώνουν τα χειροκροτήματα ο τραγουδιστής γυρνάει πλάτη στο κοινό και αρχίζει να διευθύνει την ορχήστρα κουνώντας ρυθμικά την μπακέτα. Το κοινό άρχισε να παραληρεί υπό τους ήχους σονάτων και όπερας, τραγουδούσε, χόρευε πάνω στα τραπέζια και πετούσε λουλούδια...
Ένας από την παρέα, δεν άντεξε...
- "Καλά ρε! Τι είναι αυτό? Που με φέρατε?!!"
- "Ε τι που σε φέραμε ρε Γιάννη... Δεν είπαμε ότι θα πάμε στον Νίκο Βέρντι?"


ένα παιδί
βοήθημα: καφές
τόπος: Καλαμαριά
2008
Δήθεν Ανέκδοτα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ta thermotera sygxarhthria! opa- opa apo th zesth kollhse to Q ston antixeira...
rixnw idea gia anekdotaki kai to perimenw etoimo:

Ο-ΜΠΑΜΙΑ & ΟΙ ΚΟΙΛΑΡΟΙ...
ζτσιαρζ

Ανώνυμος είπε...

obama & hillary (s.a.)