14 Ιουν 2008

Τα ΣουΚουΑρ

Μέχρι τώρα στο blog κάθε Σαββατοκύριακο, συνήθως, δεν αναρτούσαμε Δήθεν Ανέκδοτο για έξι λόγους. Δεν ξέρω ποιους. Αναζητώντας, λοιπόν, την άποψη του κόσμου, σχετικά με το γεγονός, απευθυνθήκαμε σε μία εταιρία δημοσκοπήσεων και τους ζητήσαμε να πραγματοποιήσουν έρευνα για τις επισκέψεις στο blog τις καθημερινές σε σχέση με τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, καθώς και να διερευνήσουν την άποψη των επισκεπτών πάνω στο θέμα.
Έστρωσαν, λοιπόν, από την εταιρία, χιλιάδες φύλλα της εφημερίδας "το ΘΕΜΑ" στο έδαφος και βάλανε τους επισκέπτες του blog, να πατάνε επάνω τους και να εκφράζουν την άποψή τους, όπως τους ζητήσαμε, πάνω στο ΘΕΜΑ.
Μετά από 1 μήνα μας φώναξαν και μας είπαν ότι οι επισκέπτες του blog τις καθημερινές συνοδεύουν το φαγητό τους με κάπαρη σε ποσοστό 70%, ενώ τα ΣουΚουΑρ (Σαββατοκύριακα & αργίες) μόλις σε ποσοστό 30%, ενώ, θα επιθυμούσαν να έχουν περισσότερο κάπαρη αυτές τις μέρες. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα της εταιρίας Κάπαρη search, ο λαός επιθυμεί extra κάπαρη τα ΣουΚουΑρ και το ΔΣ (Δήθεν Συνεδριάσαμε) των Δήθεν Ανεκδότων αποφάσισε τα ακόλουθα:
Στο εξής, τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες θα αναρτώνται στο blog τα πλέον καμμένα Δήθεν Ανέκδοτα, έτσι ώστε οι πιστοί φίλοι του blog να μην μένουν, αυτές τις μέρες, χωρίς την κάπαρη, που δήθεν νοστιμίζει την καθημερινότητά τους. Δήθεν Ανέκδοτα, τα οποία υπό νορμάλ συνθήκες θα μένανε για πολύ καιρό, ίσως και για πάντα, στο ράφι, Δήθεν Ανέκδοτα τα οποία χαϊδεύουν το μηδέν, Δήθεν Ανέκδοτα τα οποία, υπό προϋποθέσεις, μπορούν να οδηγήσουν ακόμα και στο έγκλημα.

ένα παιδί


---------------------------------------------------------------------------
Ξεκινάμε...
Το πρώτο της απαίσιας σειράς:
- Τι ήταν το πρώτο πράγμα που είπε ο γιος του Σουφλιά αφότου γεννήθηκε?
- Χοδέ. Είπε χοδέ.

κυρ Κυριάκος
βοήθημα: καφεδάκι
τόπος: Καλαμαριά
2008
Δήθεν Ανέκδοτα

** ΣουΚουΑρ **

4 σχόλια:

Τεχνητοί Παράδεισοι είπε...

Η λύση του δήθεν:
(Το σκέφτηκα τουλάχιστον για ένα 5λεπτο...)
Είπε-χοδε (απ'το ΥΠΕΧΩΔΕ!!!!)
Το παιδί προειδοποίησε..Μπορεί να οδηγήσουν και σε εγκλημα!!Έφτασα ένα βήμα πριν..

Ανώνυμος είπε...

ox..mina mn tus vazeis idees..
se ligo tha benun k grapta me erotiseis..san ta fotoquiz...
uaaa
sas esteila dithen, paidi..

desa είπε...

έτσι σας θέλουμε, καμμένους μεχρι τελικής πτώσεως. τώρα σας αγάπησα ακόμα πιο πολύ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣουΚουΑρ θα γραψουν .μπραβο παιδια