27 Ιουλ 2008

Επιστρέψαμε

Αυτό ήταν!... Ένα εκπληκτικό Δήθεν Πάρτι που το διαδέχτηκαν δύο εβδομάδες διακοπών στο υπέροχο Πλατανίτσι Χαλκιδικής.



Το πρόγραμμα βαρύ και ασήκωτο...



Το πρωί μπανάκι, με καφεδάκια και κοκτέιλ, στη θάλασσα, κανό από το Πλατανίτσι ως τις Καβουρότρυπες και ενίοτε ως τον κόλπο της Σάρτης, από την άλλη πλευρά, όταν ο άνεμος ευνοούσε. Ρακέτα, ξύλο στο κύμα και πολλά Δήθεν Ανέκδοτα συμπηρώναν το menu...

Απόγευμα και είτε η τσιπούρα έπεφτε στο κάρβουνο είτε τιμούσαμε κάποια ταβέρνα, και αμέσως μετά η ξεκούραστη του μαχητή... Βλέπεις το κανό, η ρακέτα και το μπάνιο όταν ακολουθούνται από τσίπουρο προκαλούν μία γλυκιά σωματική παράλυση που δεν μπορείς να της αντισταθείς...

Βράδυ και το πρόγραμμα προέβλεπε κουβέντα και χαβαλέ με ρούμι, Batida de coco, μπυρίτσα ή Malibu ανανά, τις περισσότερες φορές, φορώντας τα πουλόβερ μας έξω από το τροχόσπιτο, κάτω από εκατομμύρια αστέρια του ουρανού, είτε, πιο αραιά, σε κάποιο από τα πολλά όμορφα μπαράκια της περιοχής...



Οι δικές μας διακοπές φέτος ήταν, για άλλη μια φορά, όνειρο... Επιστρέφουμε για να συνεχίσουμε το κοινωνικό μας έργο και ευχόμαστε, κυρίως σε όλους όσους δεν ξεκουράστηκαν ακόμα, οι διακοπές τους φέτος να είναι ακριβώς αυτό που ονειρεύονται και χρειάζονται.



 Πλατανίτσι, Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008


ένα παιδί



Υ.Γ.: Είμαστε στη διαδικασία συλλογής και ξεκαθαρίσματος όλων των φωτογραφιών και video του Δήθεν Πάρτι. Φυσικά και μας συγχωρείτε για την καθυστέρηση, αφού, όπως εξήγησα, το βεβαρημένο πρόγραμμα των τελευταίων δύο εβδομάδων δεν μας επέτρεψε να το κάνουμε. Μέσα στην εβδομάδα, λοιπόν, θα παραθέσουμε πλούσιο φωτορεπορτάζ από το great event που, με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε, συζητήθηκε και έκανε αίσθηση στην ευρύτερη περιοχή του ποδιού.



Και ένα ΣουΚουΑρ εκτός προγράμματος, έτσι για το "καλώς σας βρήκαμε"...



Συναντιούνται δύο ξαδέρφια στη Θεσσαλονίκη. Ο ένας, εξ Αθηνών, κολεγιόπεδο, βάζελος και από πλούσια οικογένεια, ο άλλος κάφρος Σαλονικιός, παοκτσής από δυτικά.

Η κουβέντα φτάνει στα ποτά και το καλόπαιδο αναλύει:

- "Α! Εμένα μου αρέσει το εξής ποτό. Στύβεις λίγο λεμονάκι, τοποθετείς μέσα και ένα κομμάτι από τη φλούδα του. Κατόπιν συμπληρώνεις με δύο δόσεις λευκό ρούμι και μία δόση κόκα κόλα. Βάζεις και παγάκια και ανακατεύεις. Σερβίρεται σε ποτήρι κόλινς με μία φετούλα λεμόνι ή λάιν στο χείλος του. Πίνεται εξαιρετικά σε μπιτς μπαρς και καλοκαιρινά κλαμπάκια."

- "Ποιο ποτό είναι αυτό ρε καρντάσι να ούμε?", ρωτάει ο κάγκουρας

- "Το Κούμπα Λίμπρε"

- "Τι λάιν και κλάιν μάιν με λες τώρα ρε ξάδερφε... Άκου να σε πω εγώ ένα ποτό. Παίρνεις ρετσίνα, Μαλαματίνα. Γεμίζεις το ποτήρι. Από πάνω ρίχνεις κόκα κόλα και το λεμόνι το στύβεις στα ψητά. Σερβίρεται σε νεροπότηρο με παλαιστινιακό σαρίκι και πίνεται δίπλα ή πάνω στην πάπια έξω από το γήπεδο, πριν το ματς."

- "Και πως το λένε το ποτό αυτό βρε ξάδερφε?"

- "Τούμπα Λίμπρε"



ένα παιδί

τόπος: Πλατανίτσι

βοήθημα: ρούμι

2007

Δήθεν Ανέκδοτα

**ΣουΚουΑρ**

2 σχόλια:

Fivos είπε...

Χαίρομαι παιδιά για τις διακοπές σας, αλλά θα πρέπει να επανορθώσετε για τη βδομάδα δίχως Δήθεν, η οποία σίγουρα έπληξε πολύ κόσμο...
Οφείλω να πω ότι οι ενώσεις στην πανοραμική στο post κάνουν μπάμ...
Τι δήθεν πανοραμική είναι αυτη ρεεεε

Unknown είπε...

Ευχαριστούμε Φοίβο για τα καλά σου λόγια. Εντάξει... Η φωτό είναι από κινητό... Mercy! Είναι όντως μία γνήσια Δήθεν πανοραμική :)