28 Αυγ 2008

Ποδοσφαιρο-τουρισμός στην Κύπρο

Μια παρέα ξεκινάει για διακοπές στην Κύπρο. Οι μέρες περνάνε όμορφα και η παρέα έχει γυρίσει όλο το νησί. Ένας από την παρέα, ποδοσφαιρόφιλος, προτείνει να πάνε να παρακολουθήσουν και κανένα αγώνα ποδοσφαίρου, έτσι για να δούνε πως είναι στην Κύπρο η κερκίδα, οι οπαδοί και όλη η φάση. Η παρέα δέχεται και ξεκινάει να πάει στο πρώτο ματς.
Μπαίνοντας στο γήπεδο, παρατηρούν κάτι, πράγματι πολύ παράξενο... Το στήθος όλων των γυναικών της παρέας είχε γίνει ντούρο! Απόλυτα νεανικό και στητό! Πριν προλάβουν να καταλάβουν καλά καλά τι έγινε, παρατηρούν ότι όχι μόνο στην παρέα τους, αλλά όλες οι γυναίκες στο γήπεδο είχαν πάθει ακριβώς το ίδιο! Τα στήθη τους ήταν απίστευτα νεανικά!
- "Καλά ρε φίλε!", ρωτάει ο ένας έναν Κύπριο οπαδό, "τι γίνεται εδώ και τα στήθη των γυναικών ξανανιώνουν?"
- "Αφού εδώ είναι το γήπεδο της Ανόρθωσης!"
Οι φίλοι μας φεύγουν από το γήπεδο ενθουσιασμένοι και την ακριβώς επομένη πηγαίνουν στο γήπεδο άλλης ομάδας της Κύπρου. Φτάνοντας στο γήπεδο οι φίλοι μας, και πάλι, έρχονται σε επαφή με κάτι πολύ παράξενο... Έξω από το γήπεδο ήταν γεμάτο πρεζάκηδες που ζητούσαν κατοστάρικα, κάποιοι κοιμόταν κάτω, άλλοι πουλούσαν ρολόγια, γυαλιά και άλλα μικροπράγματα, ενώ, λίγο πιο πέρα είχε μία στάση του "Αττικό μετρό".
- "Καλά ρε φίλε!", ρωτάει ο παράξενος της παρέας... "Θα τρελαθούμε τελείως! Εχθές η Ανόρθωση, εδώ τώρα με τους πρεζάκηδες ποια ομάδα είναι?"
- "Η Ομόνοια"


ένα παιδί, κυρ Κυριάκος
βοήθημα: μπύρα
τόπος: Καλαμαριά
2008
Δήθεν Ανέκδοτα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

korifi to dithen, alla provlepsimo :P

mu exun erthei 2 kales idees emena, opote vro xrono tha tis lavete :)

dimitros