5 Σεπ 2008

Το νησί

Δύο φίλοι, ένας Έλληνας (ο Τάκης) και ένας Γάλλος (ο Φρανσουά) αποφασίζουν να πάνε διακοπές σε κάποιο εξωτικό νησί. Η κουβέντα, για το ποιο ακριβώς θα είναι το νησί, έχει ανάψει και ο Γάλλος επιμένει για κάποιο συγκεκριμένο. Με τα πολλά, ο Ελ πείθεται και οι δυο τους ξεκινάνε.
Φτάνοντας στο νησί το τοπίο θύμιζε σελήνη. Παντού, κατά μήκος και πλάτος του νησιού, υπήρχαν τρύπες... Άλλες μικρότερες, άλλες μεγαλύτερες, παντού τρύπες! Ο Τάκης σάστισε αλλά δεν μίλησε. Από την πρώτη μέρα, κιόλας, τα προβλήματα με αυτές τις τρύπες ήταν μεγάλα. Περπατούσαν και σκοντάφτανε, οδηγούσαν και πήγαιναν σαν κομπρεσέρ... Ο Τάκης άρχισε να τα παίρνει.
Μια μέρα περπατούσαν στα μπαράκια, έχοντας πιει και κανα-δυο ποτηράκια και ο Τάκης σκοντάφτει σε μία από τις, άπειρες, τρύπες και στραμπουλάει το πόδι του. Το ποτήρι ξεχείλισε...
- "Ε άι σιχτίρ ρε Φρανσουά! Αμάν!! Τι νησί είναι αυτό να πούμε?!"
- "Λα Κούβα"


ανθρώπινα πονεμένος
βοήθημα: σουτζουκάκι και μπύρα
τόπος: Καλαμαριά
2008
Δήθεν Ανέκδοτα

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πέντε αστέρια???? πέντε??
ρε μπας και βάζει τους ασθενείς του να τον ψηφίζουν υπό την επήρεια της αναισθησίας??
πέντε αστέρια...

Ανώνυμος είπε...

εντάξει!.. δε χρειαζέται να ερχόμαστε στο ιατρείο.. τα δόντια μας πέφτουν και μόνο από την ανάγνωση!!
εξαγωγές on line..

Ανώνυμος είπε...

Ή σου έκατσε βαρύ το φαγητό ή σου έπεσε το σουτζουκάκι μες στην μπύρα και έβγαλες το ανέκδοτο αυτό!(ποιηματάκι) ο πονεμένος Φρανσουά

Ανώνυμος είπε...

nas sas po kati xoris kakia! ta anekdota sas exoyn ola to idio stil...! elpizo na katalabenetai ti enoo! Einai ligo bareto!

Unknown είπε...

Αν νομίζεις ότι μπορείς να βγάλεις ένα δήθεν ανέκδοτο με διαφορετικό στιλ χιούμορ τότε σε παρακαλώ στείλε το να το μοιραστούμε. Όποια καινούρια ιδέα είναι καλοδεχούμενη εδώ.