15 Οκτ 2008

Κι άλλος προπονητής

Μία ομάδα ποδοσφαίρου προσλαμβάνει ένα διάσημο προπονητή, επενδύοντας ένα τεράστιο ποσό. Ο κόσμος ενθουσιάζεται, το αεροδρόμιο γεμίζει και όλοι περιμένουν τον προπονηταρά.
Το αεροπλάνο φτάνει, οι επιβάτες κατεβαίνουν, ο κόσμος αδημονεί, πουθενά ο προπονητής... Περιμένουν και τους τελευταίους, πουθενά αυτός...
Ο πρόεδρος της ομάδας τους καθυσηχάζει:
- "Συγνώμη για το μπέρδεμα. Ο προπονητής, δυστυχώς, δεν είναι εδώ. Οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν αύριο στην πρώτη μας προπόνση"
Οι οπαδοί διαλύονται και την επομένη το προπονητικό κέντρο γεμίζει με κόσμο. O ενθουσιασμός στα ύψη. Οι ποδοσφαιριστές καταφτάνουν σιγά - σιγά, μετά οι βοηθοί προπονητή, μετά από λίγο οι φυσικοθεραπευτές, οι φροντιστές,... ο προπονητής πουθενά!...
Ο κόσμος άρχισε να γκρινιάζει...
- "Μην ανησυχείτε!", ξαναβγαίνει ο πρόεδρος, "ο προπονητής δυστυχώς δεν είναι εδώ. Θα έχετε την ευκαιρία να τον δείτε την Κυριακή στο πρώτο επίσημο ματς της ομάδας"
Ο κόσμος διαλύεται γκρινιάζοντας, εμφανώς εκνευρισμένος από το δεύτερο συνεχόμενο φιάσκο.
Η Κυριακή φτάνει και το γήπεδο γεμίζει ασφυχτικά με 40.000 κόσμο. Οι δύο ομάδες εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο, μπαίνει και ο διαιτητής, οι βοηθοί... Το παιχνίδι αρχίζει και ο προπονητής ακόμα δεν εμφανίστηκε! Ο κόσμος έγινε έξαλλος.
- "Μας είπατε ψέματα! Δεν φέρατε προπονητή!", άρχισαν να ουρλιάζουν οι οργανωμένοι
- "Φέραμε! Απλά δεν είναι τώρα εδώ!", απαντά ο πρόεδρος
- "Ποτέ δεν είναι εδώ!", συνεχίζει ένας από την κερκίδα
- "Μα είναι φυσιολογικό! Έτσι κάνει αυτός"
- "Τι λε ρε! Και ποιος είναι, δηλαδή, αυτός?!"
- "Ο Λείπει"


ένα παιδί
βοήθημα: μπύρα
τόπος: Καλαμαριά
2008
Δήθεν Ανέκδοτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: