24 Οκτ 2008

Τι κάνεις τόση ώρα στην τουαλέτα ρε?


Τα Δήθεν Ανέκδοτα έβγαλαν ακμή, κλείνονται με τις ώρες στην τουαλέτα, κρύβουν κάτω από το στρώμα τα τσοντοπεριοδικά και δέρνουν με μανία την ψιλικατζού της γειτονιάς, την Έφη. Τα Δήθεν Ανέκδοτα περνάνε εφηβεία.

Αντέχω, δείξτε μου τη συνέχεια του ανέκδοτου...
Μετά από, ακριβώς, 471 ημέρες παρουσίας στο διαδίκτυο, 308 δημοσιεύσεις, 7 video, 1 ώρα στον αέρα της πόλης (Δήθεν Εκπομπή), 1 Δήθεν Πάρτι, πάνω από 60.000 επισκέψεις και εκατοντάδες φίλους ήρθε η ώρα να "σοβαρευτούμε"!


Η ιδέα είναι απλή και είναι ανακοινώσιμη:
  • Νέο site
  • Έμφαση στα video
  • Άνευ όρων συμμετοχή των επισκεπτών
και πάρα πολλά άλλα.

Ήδη η ομάδα μεγαλώνει, έχουν μπει νέα άτομα (σκηνοθέτες κλπ) και είμαστε σε πυρετώδεις συζητήσεις και προετοιμασίες ώστε η βλακεία να βαρέσει κόκκινο!

Για ένα μικρό διάστημα, μέχρι να ανασυνταχθούμε, θα υποστείτε το γεγονός ότι τα Δήθεν θα μπαίνουν αραιά (με το σταγονόμετρο). Για να μην βρεθείτε όσο καιρό θα διανύουμε αυτή την περίοδο παύσης, (για να μην πάθετε παυσανοία) κάντε και καμια δουλειά.

Σκεφτείτε και στείλτε μας στο dithenanekdota @ gmail ότι μα όοοοο,τι ιδέα έχετε για το νέο site και συνεχίστε να μας βομβαρδίζεται με δικά σας Δήθεν γιατί θα μπουν όλα με τη μία.

Αυτά προς το παρόν και άι σιχτίρ.

1 σχόλιο:

dimitros είπε...

an mexri tora sta dithen periexontan i anorimi vlakeia tis efivias, s auta p erxonte tha periexetai mia pio orimi, pio aneptigemni, pio sovari kai kirios pio epagelmatiki vlakeia ?
zito pu kaikame :-)
kali arxi k kali epitixia