30 Οκτ 2008

Τζο Σμο

Ο άγνωστος βολεϊμπολίστας Τζο Σμο φτάνει στην Ελλάδα, ως μεταγραφή. Όπως ήταν λογικό, ο παίκτης πέρασε απαρατήρητος στο αεροδρόμιο, έφτασε στο ξενοδοχείο και, χωρίς να τον αναγνωρίσει κανείς, διέμεινε το πρώτο βράδυ εκεί.
Το βράδυ της επομένης, ο προπονητής της ομάδας περνάει από το ξενοδοχείο, παίρνει τον Τζο και πηγαίνουν σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου ο σύλλογος είχε γιορτή.
- "Και τώρα Τζο θα γνωρίσεις την καινούρια σου ομάδα"

Αντέχω, δείξτε μου τη συνέχεια του ανέκδοτου...
Ο προπονητής παίρνει τον Τζο και αρχίζει να τον κάνει βόλτες στον χώρο συστήνοντάς τον σε όλους:
- "Από 'δω οι συμπαίκτες σου... από 'δω η ομάδα του μπάσκετ,... από 'δω η ομάδα χάντμπολ, ... από δω η ομάδα του στίβου,... από ´δω η ομάδα πόλο...",κλπ. Αφού γνωρίζει τον παίκτη σε όλα τα τμήματα και τους αθλητές, ο προπονητής πηγαίνει τον παίκτη του και στον πρόεδρο
- "Και από 'δω ο πρόεδρός μας. Ο κύριος Μίνωας Κυριακού"
- "Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία", λέει ο παίκτης γίνεται η σχετική κουβέντα και με τα πολλά η ώρα περνάει και ο Τζο χαιρετάει και φεύγει.
Δεν προλαβαίνει να βγει από τον χώρο και δύο υπάλληλοι του ξενοδοχείου του ζητάνε αυτόγραφο. Ο Τζο απόρησε... Βγαίνει έξω σταματάει ένα ταξί, μπαίνει μέσα και ο ταρίφας τρελάθηκε...
- "Είσαι ο Τζο Σμο!!! Τι χαρά! Να μου δώσεις ένα αυτόγραφο για τον μικρό μου γιο!...". Ο Τζο άρχισε να πιστεύει ότι του κάνουν πλάκα.
Το σκηνικό συνεχίστηκε και μέχρι να μπει στο δωμάτιό του έγινε αντικείμενο λατρείας απ' όπου περνούσε και όπου στεκόταν. Δεν άντεξε... Παίρνει τηλέφωνο τον προπονητή:
- "Κόουτς συμβαίνει κάτι πολύ παράξενο!"
- "Τι?"
- "Μόλις ήρθα δεν με ήξερε ούτε η μάνα μου. Από την ώρα που φύγαμε από τη γιορτή με ξέρουν και οι πέτρες! Τι έγινε?"
- "Μα είναι φυσιολογικό!"
- "Γιατί?"
- "Αφού στη γιορτή σε έκανα γνωστό στο Πανελλήνιο"


ένα παιδί
βοήθημα: καφές
τόπος: Καλαμαριά
2008
Δήθεν Ανέκδοτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: