17 Νοε 2008

Η Μαρία και η Τόμσον

Ξεκινά το πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών και ο Παναθηναϊκός φέρνει μεταγραφή μία από τις κορυφαίες παίκτριες του πλανήτη, τη διάσημη Τζόσουα Τόμσον.
Πρώτο παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τους Σταυραετούς Σοχού. Συναγερμός στις τάξεις των Σταυραετών, ποια θα μαρκάρει την Τόμσον πως θα αντεπεξέλθουν στο παιχνίδι.

Αντέχω, δείξτε μου τη συνέχεια του ανέκδοτου...

Το ματς ξεκινάει και ο προπονητής αναθέτει στη Μαρία να μαρκάρει την Τόμσον. Το δεκάλεπτο έχει τελειώσει και η Τόμσον έχει κάνει πάρτι. 15 πόντους, με τεράστια ποσοστά ευστοχίας, 6 ασίστ, 15 ριμπάουντ και 6 κλεψίματα...
- "Δεν πειράζει Μαρία!", εμψυχώνει ο προπονητής, "συνέχισε να μαρκάρεις!"
Δεύτερο δεκάλεπτο και το πράμα χειροτερεύει. Η Τόμσον έχει φτάσει τους 30 πόντους, έχει ξεσηκώσει το γήπεδο με τα καρφώματα και τις πάσες της και οδηγεί την ομάδα προς τη νίκη, σε ρυθμούς ρελαντί.
- "Δεν πειράζει Μαρία! Συνεχίζεις να μαρκάρεις!", εμψυχώνει ο προπονητής τη Μαρία που τα έχει πάει άθλια.
Το παιχνίδι συνεχίζεται, τελειώνει και ο Τόμσον έχει σπάσει κάθε ρεκόρ! 60 πόντους με 90% ευστοχία, 40 ασίστ, 20 κερδισμένα φάουλ, 50 ριμπάουντ, καρφώματα, πάσες και η Μαρία αποδοκιμάζεται έντονα από τον κόσμο των Σταυραετών.
Τα κορίτσια κάνουν ντους, ο προπονητής παρηγορεί τη Μαρία και, τα κορίτσια, βγαίνουν απ' το γήπεδο να πάνε σπίτι τους. Έξω από το γήπεδο περιμένει τη Μαρία μια λιμουζίνα. Ο οδηγός ανοίγει την πόρτα, η Μαρία μπαίνει και οδηγείται στο νέο της σπίτι, μία υπερπολυτελή έπαυλη στο Πανόραμα.
Την επομένη ο προπονητής και οι παίκτριες της ομάδας επισκέπτονται τη Μαρία στο σπίτι της. Μπαίνουν μέσα, παντού ακριβά χαλιά, πολυέλαιοι εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, πίνακες εκατομμυρίων, μπάτλερ και καμαριέρες...
- "Πω πωωωωω!", λέει μια από τις παίκτριες. "Είδες η Μαρία? Πως έγινε αυτό!??"
- "Ε, μα είναι φυσιολογικό!", απαντά μία άλλη παίκτρια από την ομάδα "η Μαρία είναι έτσι από εχθές..."
- "Γιατί? Τι έγινε εχθές?"
- "Έπιασε την καλή!"


ένα παιδί
βοήθημα: οι βλακείες του ΒΝΤ
τόπος: Καλαμαριά
2008
Δήθεν Ανέκδοτα