30 Δεκ 2008

Ήταν ωραίο το 2008!

Το 2008 φεύγει αφήνοντάς μας με πολύ όμορφες αναμνήσεις από την δραστηριότητά μας, που πλέον έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, τα Δήθεν Ανέκδοτα.

Lights camera revolution
Άπειρα πράγματα συνέβησαν αυτό το χρόνο. Ενσωματώθηκαν στην παρέα μας νέα, ξεχωριστά, μέλη όπως ο Αλέξανδρος Χαμηλάκης (ο σκιτσογράφος μας), ο Νίκος και η Αθανασία από την animatethis, ο Νίκος (Morgus), ο σκηνοθέτης μας, δίνοντας στο blog άλλο αέρα με το ταλέντο, την έμπνευση και την όρεξή τους.

Σκύλος
... και ο Σκύλος το βιολί του. Σταθερά "τα κάνει" στην εκπομπή του εκφωνώντας και από κανένα δήθεν, όποτε το απαιτεί η περίσταση. Κορυφαία στιγμή η πρόσκληση και η συμμετοχή μας στην εκπομπή του, την ηρωική Μεγάλη Παρασκευή του χιούμορ, στις 6 Ιουνίου της χρονιάς που μας φεύγει. Περάσαμε εξαιρετικά! Μακάρι να μας δοθεί η ευκαιρία να επαναλάβουμε κάτι παρόμοιο. Εμείς πάντως θα επιχειρήσουμε να "ανταποδώσουμε" και τον φιλοξενήσουμε και εμείς εδώ με κάποιο τρόπο...

Δήθεν Πάρτι
Μέσα σ' όλα και τα πρώτα μας γενέθλια. Τα γενέθλια που γιορτάστηκαν δεόντως με το πρώτο μας Δήθεν Πάρτι, στο beach bar Αλάτι, στην παραλία της Συκιάς στις 12 του Ιούλη. Η αφορμή ήταν καλή αλλά ο σκοπός ακόμα καλύτερος. Με την συνδρομή των συγκροτημάτων (Εν Κατακλείδι, Σταγόνες), του Φώτη από το Stampa shop, του Άγγελου και του Στέλιου από το Omerta, του Στάθη και του Αντώνη από το Αλάτι και το θαύμα έγινε... Το χαρτί που ακολουθεί αντικατοπτρίζει όχι μόνο ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει ως blog μέχρι σήμερα, αλλά και ένα από τα ομορφότερα πράγματα που έχουμε κάνει σε προσωπικό επίπεδο στη ζωή μας:

Οι αναγνώστες μας
Απόφαση και προσπάθεια του blog φέτος ήταν να βάλουμε εσάς στο παιχνίδι. Και αυτό γιατί είναι πλέον φανερό ότι κάποιοι από εσάς είναι ίσως και "χειρότεροι" από εμάς! :) Τα Δήθεν φέτος φιλοξένησαν άπειρα ανέκδοτα αναγνωστών και φίλων, μερικά από τα οποία στην κυριολεξία ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ, κάτι το οποίο θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά.
Αυτός είναι και ο βασικός στόχος. Να οργανώσουμε το blog ώστε τεχνικά να μπορεί να φιλοξενεί τα ανέκδοτα των αναγνωστών χωρίς, καν, την ανάγκη να τα αξιολογούμε εμείς. Δουλεύουμε ήδη πάνω σε αυτό και θα το παλέψουμε και μέσα στο 09.

Δωράκι σε όλους τους δηθεν-ανεκδοτάκηδες θα υπάρξει και πιστέψτε με είναι ότι καλύτερο (και ταυτόχρονα ότι χειρότερο) έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Λίγο υπομονή μέχρι την πρωτοχρονιά...

Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και την υποστήριξή σας, για την υπομονή και την κατανόησή σας (για τις όποιες ατασθαλίες μας) και σας ευχόμαστε το νέο έτος να είναι το καλύτερο της ζωής σας!

Δήθεν Ανέκδοτα

7 σχόλια:

beth είπε...

KALH DITHEN XRONIA SAS EYXOMAI!!! :D:D

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΟΝΕΜΕΝΟ

dimitros είπε...

beth ta eipes ola!
eytixismeno k dithen to 2009 gia olus paides :) !

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι ακόμα πιο Δήθεν ανέκδοτα για να μην μείνει ζωντανό κανένα από τα εγκεφαλικά μας κύτταρα :))))))
Καλή και δημιουργική Χρονιά!!!!

Αθηνά

Ανώνυμος είπε...

xronia polla! me ygeia kai polla dithen! tis kalyteres eyxes mou!




o anepsos!

Ανώνυμος είπε...

xronia polla ki apo mena se oloys

Tants είπε...

Καλή χρονία σε όλους τους δήθεν αναγνώστες και δημιουργούς.