3 Δεκ 2008

Στην εταιρία


Μόνο από την πηγή... Nixx ξέρεις πως να επανορθώσεις... Περιμένουμε!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Exypno, alla oxi dithen...

Unknown είπε...

Φήμες λένε ότι το ανέκδοτο δεν είναι αυθεντικό και ότι κυκλοφορεί. Εμείς δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον nixx πιστεύουμε ότι "το έβγαλε" πραγματικά μόνος του χωρίς να ακούσει από αλλού. Για το λόγο αυτό το θεωρούμε "από την πηγή" και το κρατάμε στην σελίδα.

tomtoub είπε...

Blamestorming

tomtoub είπε...

Δεν λέω ότι αποκλείεται να το έχει σκεφτεί, απλά ενημερώνω ότι υπάρχει ήδη.

Unknown είπε...

Thanks Thomas. Case closed!

nixx είπε...

Thomas, αυτό ακριβώς βρήκα κι εγώ (είναι νομίζω το πρώτο αποτέλεσμα σε google search).

Αυτό έτυχε να μας "βγει" σε μια παρέα την ώρα της δουλειάς, πριν περίπου 10 χρόνια, και το λέμε από τότε. Προφανώς δεν ήμασταν οι μόνοι (και σίγουρα ούτε οι πρώτοι) ! Πρόκειται για σύμπτωση, μια και το να προσπαθήσει κανείς "πονηρά" να περάσει κάτι για δικό του τη στιγμή που είναι τόσο εύκολο να ελεγχθεί (πρώτο google search hit !), ε, δεν διεκδικεί και βραβεία ούτε πονηριάς ούτε εξυπνάδας.

ένα παιδί, ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης ! Παρ'όλα αυτά, ψηφίζω να αποσυρθεί άμεσα, μια και τελικά είναι ευρύτατα διαδεδομένο - εδώ και χρόνια μάλιστα - ανεξάρτητα από την παραπάνω ιστορία/εξήγηση.

nixx είπε...

...με πρόλαβες την ώρα που έγραφα το comment :)

Sorry για όλο το μπέρδεμα, από την ώρα που κατάλαβα την πατάτα προσπαθώ να επανορθώσω... Δεν ήθελα να πάρω στο λαιμό μου την δήθεν υπόληψη :)

Είμαι υπό επιτήρηση :D

Unknown είπε...

έλα νταξ' να ουμ'... φτάνει! σιγά το έγκλημα! εδώ οι άλλοι κάνανε τη Βιστωνίδα μπανιέρα τους... στο blamestorming θα κολλήσουμε?...
Nixx, άστα αυτά και δώσε στο λαό αυτό που περιμένει.

Αααυτό που περιμένω,
αααυτό που περιμένω,
αααυτό που περιμέεενωωω
το φτιάχνει τώρα ο Nixx