30 Ιαν 2009

Το παντζούρι

Ο Τάκης ανακαινίζει το σπίτι του και φωνάζει τον μάστορα να του περάσει καινούρια παντζούρια. 11 η ώρα και οι μάστορες έρχονται. Χτυπάει το κουδούνι, μπαίνουν μέσα ένας άντρας και μία γυναίκα, φέρνουν μαζί τους τα υλικά και πιάνουν δουλειά στο παράθυρο του σαλονιού.
Ο Τάκης φτιάχνει καφέδες και ακούει από μέσα μαλακή, αισθησιακή μουσική...
- "Τι σόι μαστόρια είναι αυτά ρε...", σκέφτεται και πηγαίνει τους καφέδες

Αντέχω, δείξτε μου τη συνέχεια του ανέκδοτου...

Μπαίνοντας στο σαλόνι αντιμετωπίζει κάτι τρομερά παράξενο. Το ζευγάρι (των μαστόρων) καθώς περνάει το παντζούρι ανταλλάσσει γλυκόλογα και φιλιά...
- "Μ' αγαπάς αγάπη μου?"
- "Αν σ' αγαπώ? Θα πέθαινα για σένα"
- "Ω! Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου?"
Η γυναίκα δακρύζει και γνέφει το "ναι". Ενώ το ζευγάρι συνεχίζει να τοποθετεί το παντζούρι, ο άντρας βγάζει ένα δαχτυλίδι και το δίνει στη γυναίκα. Η γυναίκα, κατασυγκινημένη, το παίρνει και το φοράει και οι δύο φιλιούνται με πάθος.
- "Καλά ρε παιδιά!!!", τρελάθηκε ο Τάκης, "τι κάνετε εκεί να ουμ'? Θα μου περάσετε το κωλο-παντζούρι να τελειώνουμε?"
- "Ε, όχι και κωλοπαντζούρι!", απαντά, πάντα συγκινημένη, η γυναίκα, "δεν είναι ένα απλό παντζούρι... Είναι το παντζούρι της αγάπης"
- "Το παντζούρι της αγάπης?!!??", απαντά ο Τάκης, ο οποίος δεν ξέρει αν θέλει να κλάψει, να γελάσει ή να βάλει τις φωνές.
- "Μάλιστα κύριε! Δεν βλέπετε?... Είναι love στόρι"



ένα παιδί
βοήθημα: μπύρα
τόπος: Καλαμαριά
2008
Δήθεν Ανέκδοτα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσκυνώ ταπεινά :DDDDDDD

Ανώνυμος είπε...

respect...

Wire_n_Wood είπε...

Xaaaxaxaxaxaxa, "de mou les mwrh, m'agapas ka8olou h' tzampa trww? 'Je t' aime...' " Pou 8a 'lege ki enas radiofwnikos gnwstos mas...