19 Αυγ 2009

Πολλά τα δήθεν "δήθεν"

Τον τελευταίο καιρό έχουμε παρατηρήσει ότι πολλά από τα μέλη της κοινοπραξίας μας στέλνουν ανέκδοτα τα οποία είτε τα άκουσαν είτε τα διάβασαν από κάπου αλλού, δεν αποτελούν δική τους έμπνευση και δεν είναι, όπως λέμε, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ.
Αυτό το γεγονός είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να κάνει κάποιος στο blog. Το θέμα δεν είναι να αναδημοσιεύουμε ανέκδοτα τα οποία μοιάζουν με τα δικά μας τα δήθεν ή ακολουθούν την ίδια τεχνοτροπία. Σκοπός είναι να βγάλουμε τα δικά μας δήθεν. Στο μεταξύ πολλοί από τους φίλους του blog έχουν γκρινιάξει, και με το δίκιο τους, όταν τα δικά τους δήθεν διαγωνίστηκαν με δήθεν "δήθεν" που κυκλοφορούν.

Το ξεκαθαρίζουμε, λοιπόν, να ουμ', και το λέμε για άλλη μία φορά κι ας γίνουμε κουραστικοί: ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΕΚΔΟΤΑ. Οποιοδήποτε ανέκδοτο έχει ξαναδημοσιευτεί, κυκλοφορεί ή οτιδήποτε άλλο δεν θα γίνεται δεκτό αλλά, ακόμα κι αν δεν υποπέσει στην αντίληψή μας την ίδια μέρα θα σβήνεται αργότερα από το blog.

Επίσης θα σας παρακαλούσαμε όσοι διαπιστώνετε ότι ένα από τα δήθεν που διαγωνίζονται ή είναι παλιότερες αναρτήσεις δεν είναι κατευθείαν από την πηγή να το αναφέρετε είτε στο mail μας (dithenanekdota πάπια g mail τελεία com) είτε ως σχόλιο στο ίδιο το ανέκδοτο.

1000 φορές να μην έχουμε σημερινά δήθεν στο blog παρά να έχουμε κλεμμένα! Άι σιχτίρ πια! Αλήτες!

3 σχόλια:

Wire_n_Wood είπε...

Συμφωνίζω απολύτως και δήθεν!

Unknown είπε...

ok μαστορα εληφθη..
θα εχουμε το νου μας να ουμ!

ΜΕΛΕΝΙΟΣ είπε...

ok.. over!!