21 Σεπ 2009

διαγωνισμός ομορφιάς

Προκηρύσσεται διαγωνισμός ομορφιάς και φυσικά προσλαμβάνεται ο καλύτερος φωτογράφος της χώρας που δεν είναι άλλος από τον Takis.
Στην οντισιόν έχουν μαζευτεί εκατοντάδες (μη πω χιλιάδες) κοπελίτσες που ονειρεύονται να γίνουν οι επόμενες “ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ” !!!


Αντέχω, δείξτε μου τη συνέχεια του ανέκδοτου...
Η δουλειά του Takis είναι να τις φωτογραφήσει όλες ώστε να κερδίσουν χρόνο στην επιτροπή και να φύγουν οι κοπελίτσες που δεν κάνουν!!!
Γεμάτος άγχος ο Takis από τον μεγάλο αριθμό των κοριτσιών άρχισε αμέσως δουλειά…. Μπαίνει η πρώτη στο δωμάτιο που θα γινόταν η φωτογράφηση , σε 10 δευτερόλεπτα βγαίνει.. μπαίνει η δεύτερη, σε 10 δευτερόλεπτα έξω...μπαίνει η τρίτη, το ίδιο...
Η Κούλα που ήταν υποψήφια, κοπέλα γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες , παρακολουθούσε με μεγάλη αγωνία τη διαδικασία...κάποτε ήρθε και η σειρά της… μπαίνει μέσα, βλέπει μια ανδρική κούκλα πλαστική, μια πολυθρόνα με ένα μικρό μαξιλάρι και δίπλα ακριβώς στη πολυθρόνα ένα τραπεζάκι με φαγητό και μια σόδα….. ξαφνικά ακούγεται η τσιριχτή γκέι φωνή του Takis..
-“ Άντε καλή μου, τελείωνε, έχουμε τόσο κόσμο να δούμε σήμερα…. Πάρε τον κούκλο και κάνε πως πάς να τον φιλήσεις και μείνε εκεί σε μια απόσταση ένα-δύο εκατοστά από τα χείλη του …οκ ?”
Η Κούλα αμέσως υπάκουσε και πήρε πόζα…….και ΚΛΙΚ , βγήκε η φωτογραφία…
“Τώρα κάθισε στην πολυθρόνα, πάρε τη σόδα με το αριστερό σου χέρι, βάλε το μαξιλάρι μέσα από την μπλούζα σου στην κοιλιά και πάρε μια έκφραση δυσφορίας…” η Κούλα και πάλι με περίσσια άνεση, σωστή επαγγελματίας , έκανε αυτό που της είπε … και ΚΛΙΚ …βγήκε και η δεύτερη φωτογραφία…
“Άψογα άψογα … έλεγε ο Takis… τελειώσαμε μικρή μου…μπορείς να πηγαίνεις…”
“ Με συγχωρείτε κύριε Takis” , λέει η Κούλα , “εγώ, μια κοπέλα σαν τα κρύα τα νερά ( ήταν και ψώνιο!!!) , γιατί με βάλατε να φωτογραφηθώ σε αυτές τις άθλιες πραγματικά πόζες? Ε? ε? ε? ….φανερά εκνευρισμένη και κουνώντας τα σταυρωμένα χέρια της , δείχνοντας να έχει αντιληφθεί πως το “παιχνίδι” ήταν “στημένο” !!!
“Τίίίίίί” ???? φωνάζει έξαλλος ο Takis… “από αυτή τη διαδικασία θα περάσετε ΟΛΕΣ” !!!
“Ποια διαδικασία καλέ ?” απαντά η Κούλα αρχίζοντας να καταλαβαίνει ότι μάλλον έχει κάνει γκάφα….
“Τι ποια διαδικασία, καλέ ?,,, το λέει καθαρά στο έντυπο της αίτησης που έχετε κάνει…… θα φωτογραφηθείτε όλες … προ-φιλ και αν-φας !!!!!!



ΣΤΙΒ
βοήθημα:εεε..δεν χρειάζεται...έτσι όπως γίναμε
τόπος:δουλειά
2009
Δήθεν Ανέκδοτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: