6 Οκτ 2009

Κρίσιμη ειδοποίηση

Τον τελευταίο καιρό έχουμε λάβει πάρα πολλά email από απελπισμένους δήθεν ανεκδοτάκηδες και ανεκδοσάκηδες στα οποία καταγράφονται τα (δίκαια) παράπονα για την κακή ή έως και μη-λειτουργία της δήθεν κοινοπραξίας με τη χρήση του Internet Explorer.
Με την ευκαιρία, κάνουμε σαφές το ακόλουθο:
- Για την ανάπτυξη της δήθεν κοινοπραξίας χρησιμοποιήθηκε (και) η γλώσσα προγραμματισμού javascript. Ο κάθε web browser, δυστυχώς ή ευτυχώς, έχει διαφορετικό τρόπο με τον οποία χειρίζεται και αντιμετωπίζει την εν λόγω τεχνολογία. Επιπροσθέτως (να ουμ) ο κάθε web browser έχει τις δικές του πολιτικές σε θέματα ασφάλειας (ή αν προτιμάτε "ασφάλειας").
- Η εταιρεία Microsoft, για ακόμη μια φορά μας αφήνει άφωνους με την ακόλουθη διαπίστωση:
- Στον Internet Explorer 6 κάποιες από τις λειτουργίες της κοινοπραξίας παίζουν και κάποιες όχι
- Στην αμέσως επόμενη έκδοση (Internet Explorer 7) όλες οι λειτουργίες της κοινοπραξίας εκτελούνται χωρίς πρόβλημα
- Στην τελευταία έκδοση του browser (Internet Explorer 8) σχεδόν καμία από τις λειτουργίες της κοινοπραξίας δεν μπορεί να εκτελεστεί, ενώ, σε ορισμένες περιπτώσεις το άνοιγμα και μόνο του blog στον browser μπορεί να προκαλέσει ακόμα και ολοκληρωτικό crashάρισμα του υπολογιστή!
Επειδή δεν μπορούμε, δεν θέλουμε, δεν μας ενδιαφέρει, δεν μας αφορά, έχουμε καλύτερα πράγματα να ασχοληθούμε κλπ κλπ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ Η ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ Microsoft internet explorer. ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ. ΤΕΛΟΣ!
Όσοι, λοιπόν, φίλοι, άνθρωποι γουστάρουν δήθεν και θέλουν να συμμετάσχουν στην Κοινοπραξία μας μπορούν να κατεβάσουν ΔΩΡΕΑΝ τον web browser, ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ, Mozilla Firefox από εδώ:
http://el.www.mozilla.com/el/firefox/

Ευχαριστούμε για την δήθεν κατανόηση

2 σχόλια:

Fivos είπε...

εγώ έχω άλλο παράπονο...
5 μέρες τώρα χωρίς δήθεν πάω να πεθάνω... μου λείπει το κάυσιμο για να συνεχίσω τη ζωή μου...

Fivos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.