22 Νοε 2009

το κινητο φυλακας

ο γιος του Τακη αποφασιζει να παει στο εξωτερικο για "ερασμους" και το λεει στον πατερα του. Ο Τακης λεει ναι υπο εναν ορο, οτι θα παρει μαζι του και το κινητο του. Ο Σακης ο γιος του το δεχεται και ξεκιναει για Αγγλια.
Φτανει εκει και αρχιζει στην αρχη να κοπροσκιλιαζει, οποτε χτυπαει το κινητο και ακουγεται μια φωνη να λεε: δεν ειναι σωστο αυτο που κανεις, πρεπει να διαβασεις!


Αντέχω, δείξτε μου τη συνέχεια του ανέκδοτου...
Μετα την 5η μερα νευριαζει με εναν φιλο του και τον βριζει, οποτε χτυπαει το κινητο και ακουγεται μια φωνη να λεει: δεν ειναι σωστο να βριζουμε τους συνανθρωπους μας, ζητα αμεσως συγνωμη!
Την 7η μερα αντιμιλησε σε εναν μεγαλυτερο ο Σακης, οποτε χτυπαει το κινητο και ακουγεται μια φωνη να λεει: δεν ειναι σωστο, πρεπει να σεβομαστε τους μεγαλυτέρους!
Την 10η μερα ο Σακης παει με φιλους του να βγει σε ΚΛΑΜΠ, οποτε χτυπαει το κινητο και ακουγεται μια φωνη να λεει: εδω ηρθες για να διαβασεις, οποτε μην ξενυχτησεις και να γυρισεις νωρις σπιτι!
Τρελαθηκε ο Σακης με την ολη κατασταση και παιρνει σε εξαλλη κατασταση τον πατερα του να τον ρωτησει τι στα κομματια ειναι αυτη η φωνη στο κινητο.
Ο Τακης αταραχος του απαντα : μααα ειναι φυσιολογικο, ενεργοποιησα την Υπηρεσια ΠΕΡΙ-ΑΓΩΓΗΣ για το καλο σου!!!


BNT
βοήθημα:καφες
τόπος:μαγαζι
2009
Δήθεν Ανέκδοτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: