12 Ιαν 2010

2ο δήθεν πάρτι, πρώτες εντυπώσεις

Δεύτερο δήθεν πάρτι is history.

Πριν ολοκληρώσουμε τη συλλογή των φωτογραφιών και βίντεο και μοντάρουμε το υλικό ώστε να κάνουμε αναλυτική αναφορά στο γεγονός, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι παραβρέθηκαν και μετέτρεψαν το δήθεν πάρτι σε πραγματικό ΠΑΡΤΙ.

Αρκετά μέλη της κοινοπραξίας χρωμάτισαν τη βραδιά με την ιδιαίτερη παρουσία τους και αισθανθήκαμε πολύ χαρούμενοι που τους γνωρίσμαμε από κοντά. Ο Μελένιος που έκανε πολύ δρόμο για να είναι μαζί μας, ο Δημητρός (ο οποίος μας ειπε δύο δήθεν στο μικρόφωνο -- ευγέ!!), Γιώργος "Λιούις" Μιχαλόπουλος, οι δύο καταπληκτικοί τύποι του μπαρ, με τις απίθανες φάτσες, τα γαμάτα δήθεν και τα ανύπαρκτα ψευδώνυμα, ο Τίκος και πολλοί μα πάρα πολλοί άλλοι έδωσαν ξεχωριστό τόνο στη βραδιά.

Η δε παλιοπαρέα (Γερμανός, κυρ Κυριάκος, έφεδρος, ΒΝΤ, ένα, ανθρώπινα, Μακί, Αργοσχόλης, Φαίδρων, Mite Ross, Χου Κουμ Τσα, Nut) εννοείται πως όχι μόνο ήταν εκεί αλλά κάποιοι από αυτούς μας ανέβασαν με τις πενιές τους και τις ροκιές τους.

Σύντομα θα έχουμε αναλυτικό φωτο-βίντεο-ρεπορτάζ από την όλη φάση.

Υ.Γ. προς τα ρεμάλια (ξέρουν αυτοί): ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΔΗΘΕΝs ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΑΣΑΡΩ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: