12 Μαρ 2010

Charts και αλλαγές στα κομμένα

Όπως είχαμε υποσχεθεί έχουμε κάνει μερικές δουλίτσες στο blog.
1. Charts
Πλέον, στο δεξί μέρος της σελίδας θα βρείτε την top 40 λίστα των δήθεν ανεκδότων που έχουν δημοσιευθεί ποτέ στο blog. Η λίστα αυτή θα υπολογίζεται κάθε Παρασκευή και θα βρίσκεται πάντα στην ίδια θέση, στην δεξιά στήλη. Ο τρόπος υπολογισμού βασίζεται στον πλέον αναγνωρισμένο και επιστημονικά τεκμηριωμένο αλγόριθμο υπολογισμού Bayesian ο οποίος χρησιμοποιείται παγκοσμίως στα μεγαλύτερα web site τα οποία έχουν 5 starts rating ενσωματωμένο. Λαμβάνει υπόψη τόσο την τελική βαθμολογία, όσο, όμως και τον αριθμό των ψήφων κάθε ανεκδότου. Θα ακολουθήσει λίστα με τα χειρότερα όλων των εποχών και τα καλύτερα κομμένα.
2. Τα κομμένα
Στα κομμένα δήθεν, πάλι στη δεξιά στήλη του blog, ακριβώς κάτω από τα charts, έχει προστεθεί λίστα με τις 9 πιο κοντινές στο σήμερα ημερομηνίες οι οποίες έχουν κομμένα δήθεν. Στη λίστα παρουσιάζονται τόσο η ημερομηνία όσο και ο αριθμός των κομμένων δήθεν και η βαθμολογία του καλύτερου κομμένου της κάθε ημέρας. Με απλό κλικ επάνω στην ημερομηνία εμφανίζεται η μέρα και τα δήθεν της.
Εκεί, πάνω από τα ανέκδοτα της ημέρας, θα βρείτε ένα εύχρηστο τρόπο να περιηγηθείτε και στις υπόλοιπες μέρες του κάθε μήνα και να δείτε τα κομμένα ανέκδοτα.



Ο τρόπος είναι απλός. Πάνω-πάνω γράφει τον μήνα που βλέπετε. Ακριβώς από κάτω έχει ένα τετραγωνάκι για κάθε ημέρα αυτού του μήνα. Με κόκκινο χρώμα εμφανίζονται οι μέρες που δεν έχουν κομμένα, με πορτοκαλί οι μέρες που στάλθηκε μόνο ένα δήθεν και με πράσινο οι μέρες που έχουν παραπάνω από 1 δήθεν, οπότε και κομμένα. Με κλικ πάνω στα πορτοκαλί και τα πράσινα τετραγωνάκια μεταφέρεστε στην αντίστοιχη ημέρα.
Η ημέρα που βλέπετε κάθε φορά γίνεται φανερή αφού το τετραγωνάκι της είναι κιτρινισμένο. Αν θέλετε να αλλάξετε μήνα δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε τα link που υπάρχουν αμέσως κάτω από το panel του μήνα με τίτλους "Προηγούμενος μήνας" & "Επόμενος μήνας".
3. Συμβατότητα με Internet Explorer
Το σύνολο των λειτουργιών έχει διορθωθεί και δοκιμαστεί σε Internet Explorer 8. Υπάρχει πλήρης συμβατότητα. Θα ακολουθήσουν Opera, Safari και Chrome.

Καλή μας συνέχεια!

1 σχόλιο:

BNT είπε...

ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ!!! ΝΑ ΔΩΘΕΙ Ο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ...