1 Μαΐ 2010

Πράξη ιδεολογίας

Ο Σάκης και ο Τάκης είναι δύο κορυφαίοι επιστήμονες και δουλεύουν σε ένα άκρως εξελιγμένο και γενναία χρηματοδοτούμενο από πολλές κυβερνήσεις εργαστήριο βιογεννετικής. Το πρότζεκτ με το οποίο ασχολούνται αυτό τον καιρό είναι η δημιουργία ανθρώπινων κλώνων για διάφορους σκοπούς , όπως είναι η ανάπτυξη ιστού και οργάνων για ανθρώπους που έχουν κάποια ασθένεια, για την δημιουργία στρατών κ.α.Επειδή όμως η δουλειά τους βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο και αναπτύσσεται, όποιος θέλει να αποκτήσει κάποιους κλώνους θα πρέπει να καταβάλλει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, απαγορευτικό φυσικά για τον μέσο άνθρωπο. Εκεί που δουλεύουν αφοσιωμένοι λοιπόν ξαφνικά χτυπάει ο συναγερμός του εργαστηρίου. Κοιτάνε στις οθόνες την εικόνα από τις κάμερες ασφαλείας και τι να δουν: Ένας τύπος έχει εισβάλλει στον αποθηκευτικό χώρο που βρίσκονται τα πειράματα, έχει αρπάξει δύο κλώνους και έχει αρχίσει να τρέχει προς την έξοδο. Φυσικά αμέσως επεμβαίνει η ασφάλεια του εργαστηρίου και τον συλλαμβάνει, πριν προλάβει να ξεφύγει. Αφού τον οδηγούν λοιπόν σε ένα δωμάτιο , αρχίζουν να τον ανακρίνουν :


Αντέχω, δείξτε μου τη συνέχεια του ανέκδοτου...
- Λέγε ρε, γιατί το έκανες ; Συνεργάζεσαι με τρομοκρατικές οργανώσεις ; Σχεδιάζετε τίποτα και ήθελες τους κλώνους ;
- Μα τι είναι αυτά που λέτε , όχι !
- Τότε τι ρε ; Μήπως είσαι κατάσκοπος από αντίπαλη κυβέρνηση ;
- Όχι σας λέω ! Καμία σχέση !
- Τότε γιατί το έκανες ;
- Ε να , δεν είναι δυνατόν αυτά τα πειράματα να βρίσκονται μόνο στα χέρια των κεφαλαιούχων ! Όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να τα είχαμε και να τα διαχειριζόμασταν , και ανάλογα με τις ανάγκες του ο καθένας να έπαιρνε ότι χρειαζόταν ! Μόνο έτσι θα προοδεύσει η κοινωνία !
Ο Σάκης και ο Τάκης παρακολουθούν την ανάκριση , οπότε μόλις ακούει τα παραπάνω ο Τάκης γυρνάει απορημένος και ρωτάει τον Σάκη:
- Καλά ρε Σάκη , τελικά κατάλαβες τι ήθελε ο τύπος ;
- Ε ναι ρε Τάκη, με αυτά που ακούσαμε είναι πολύ λογικό. Τώρα εξηγείται και η όλη πράξη της εισβολής στο εργαστήριο.
- Πώς εξηγείται ;
- Ε δεν βλέπεις , ο άνθρωπος έχει μια συγκεκριμένη ιδεολογία.
- Δηλαδή ;
- Είναι σωσιαληστής.


Leo
βοήθημα:Παρατάξεις
τόπος:Σχολή
2010
Δήθεν Ανέκδοτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: