29 Ιουν 2010

Ο Νίκος και ο Δήμος

Ο Νίκος και ο Δήμος ήταν δύο κολλητοί φίλοι, παρά τους αντίθετους χαρακτήρες τους. Ο Νίκος ήταν αρκετά εσωστρεφής, κλειστός και σπανίως μιλούσε στους άλλους για τα προβλήματά του - συνήθιζε να τα κρατάει μέσα του. Ο Δήμος, από την άλλη, ήταν εξωστρεφής, κοινωνικός, ενθουσιώδης και πάντοτε προσπαθούσε να ικανοποιήσει τους φίλους του.


Αντέχω, δείξτε μου τη συνέχεια του ανέκδοτου...
Ο Νίκος τον τελευταίο καιρό βασανιζόταν από έναν τραμπούκο στη δουλειά, ο οποίος ήταν ανώριμος και κακοήθης. Εκμεταλλευόταν τις συστολές του Νίκου και τον κορόιδευε διαρκώς, κάνοντας την επαγγελματική του ζωή αφόρητη.
Ο Νίκος, λοιπόν, αποφάσισε να εκμυστηρευτεί στο Δήμο το πρόβλημά του, με την ελπίδα ότι θα του προσφέρει κάποια λύση. Ο Δήμος, μόλις άκουσε την εξομολόγηση του φίλου του, ταυτίστηκε με τα προβλήματά του και, ωθούμενος από συμπόνοια και συμπάθεια, βρήκε τον τραμπούκο και τον χτύπησε πολύ βίαια, φέροντας έτσι θλίψη και στενοχώρια στην οικογένεια του.

Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα αυτής της ιστορίας;

Τα εν Νίκω μη εν Δήμω.


Dreamkiller
βοήθημα:βουβουζέλα
τόπος:Κόρινθος
2010
Δήθεν Ανέκδοτα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Excellent joker. Extra long laughter. Highly recommended. Will buy again. A+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

dimitros είπε...

Προφανώς 5* στο δήθεν, αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι έχει ξαναδημοσιευτεί το ίδιο πριν απο 1-2 χρόνια.. Το ένα παιδί θα ξέρει/θυμάται λογικά :-)