12 Ιουλ 2010

Τρία χρόνια ΔΗΘΕΝ

11 Ιουλίου εχθές και τα Δήθεν Ανέκδοτα είχαν, ας ουμ', τα γενέθλιά των.
Κλείσαμε πλάκα - πλάκα 3 ολόκληρα χρόνια από την πρώτη δημοσίευση στο blog. Μου μοιάζει απίστευτο!

Στα τρία αυτά (πρώτα) χρόνια του blog έχουμε καταφέρει να διαδώσουμε το δήθεν χιούμορ, να δημιουργήσουμε μία τεράστια παρέα ατόμων (179 μέλη στην δήθεν κοινοπραξία, 558 μέλη στο facebook group and counting...), έχουμε ακούσει πολλά από τα δήθεν του blog να απαγγέλλονται σε πανελλαδική εμβέλεια μέσω τηλεόρασης και ραδιοφώνου, τα έχουμε διαβάσει σε δεκάδες blog, και παρά το γεγονός ότι πεισματικά μας αρνούνται το δίκαιο αίτημά μας κάθε δήθεν που προέρχεται από το blog να συνοδεύεται και με αναφορά στην πηγή, εμείς είμαστε υπερήφανοι.

Είμαστε υπερήφανοι γιατί έχουμε καταφέρει να παραμείνουμε πιστοί στο μέσο που αγαπάμε (το Internet), να προχωράμε με ακριβώς την ίδια διάθεση και την παντελή έλλειψη σκοπιμότητας που είχαμε όταν αρχίσαμε. Έχουμε καταφέρει να μένουμε μακρυά από κάθε είδους εξάρτηση και ταύτιση με οποιοδήποτε τρίτο μέσο, πρόσωπο ή οτιδήποτε άλλο.

Στα Δήθεν Ανέκδοτα όλα για πλάκα ξεκίνησαν, για πλάκα συνεχίζουν και για πλάκα φτάσαμε να καταφέρουμε να μετατρέψουμε τη λέξη δήθεν σε επιθετικό (με κάθε έννοια) προσδιορισμό μιας ολόκληρης κατηγορίας χιούμορ.

Τα χρόνια πολλά πάνε σε όλα τα 737 ενεργά μέλη του δήθεν κινήματος και σε όλους τους "ανθρώπους" που γουστάρουν και αναπαράγουν, ακόμα και εν αγνοία τους, το δήθεν χιούμορ.

Υ.Γ. Τι θα λέγατε να κάνουμε κανα πάρτι μέσα στον Αύγουστο?

Δεν υπάρχουν σχόλια: