14 Μαρ 2011

Παράξενη ταινία

Ο Μάκης ζητάει από τον Τάκη να του κάνει μία χάρη. Να κρατήσει το παιδί του (τον μικρό Γιωργάκη) την Τετάρτη το απόγευμα γιατί η Φωφώ (η γυναίκα του) θα λείπει και ο ίδιος πρέπει να είναι σε μία δουλειά.
Ο Τάκης, αμέσως, δέχεται ευχαρίστως και εμφανίζεται την Τετάρτη το απόγευμα στο σπίτι του Μάκη κρατώντας μάλιστα στα χέρια του και ένα DVD.
- "Πήγαινε εσύ στη δουλειά σου. Εμείς θα κάτσουμε να δούμε ταινία!"

Αντέχω, δείξτε μου τη συνέχεια του ανέκδοτου...
Χαρούμενος ο Μάκης φεύγει για τη δουλειά του. Μετά από κανα δίωρο ο Μάκης γυρνάει σπίτι. Βρίσκει τον Τάκη και τον μικρό Γιωργάκη αποσβολωμένους μπροστά στην τηλεόραση να παρακολουθούν την ταινία. Κάθεται λιγάκι να δει και αυτός και διαπιστώνει ότι το θέαμα είναι πραγματικά πολύ παράξενο... Ρώσοι, ντυμένοι με παραδοσιακές στολές, με παράξενο κούρεμα να χορεύουν παραδοσιακά Ρώσικα τραγούδια στην κόκκινη πλατεία και εν συνεχεία να τα κάνουν όλα λίμπα. Σε λίγο η κάμερα πάει στο Ρώσικο κοινοβούλιο όπου οι ίδιοι Ρώσοι χορεύουν και τραγουδάνε Ρώσικα τραγούδια και εν συνεχεία τα ξανακάνουν όλα λίμπα. Σε λίγο οι ίδιοι τύποι πάνε στο γραφείο του Πούτιν, μέσα στο κοινοβούλιο και συνεχίζουν τις φθορές...
- "Καλά ρε μ@λάκα! Τι είναι αυτό που έφερες να δείτε με το παιδί!!!"
- "Καλά ρε Μάκη! Πλάκα μου κάνεις!? Μιλάμε για μία από τις πιο διάσημες παιδικές ταινίες ever ρε να ουμ!"
- "Μπα? Ποια ταινία είναι ρε Τάκη?"
- "Τα κρέμλινς"

ΒΝΤ
τόπος: Καλαμαριά
βοήθημα: ουίσκι
Δήθεν Ανέκδοτα
2011

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δεν το καταλαβα