30 Μαρ 2011

Τομάτες

Πόσες φορές σας έχει τύχει να θέλετε να βαθμολογήσετε ένα ανέκδοτο με 0 (για να μην πω παρακάτω) και να μην μπορείτε; Βλέπετε τα γνωστά αστεράκια βαθμολογούν από το 1 μέχρι το 5...
Ε, λοιπόν, εντάξει! Το κάναμε.

Όλα τα εγγεγραμμένα μέλη στην Κοινοπραξία Παραγωγών Δήθεν Ανεκδότων μόλις συνδεθούν (στο γνωστό panel, δεξιά στη σελίδα μας) θα βρουν κάτω από το όνομά τους 5 τομάτες.


Κάθε μία από αυτές τις ντομάτες μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα μέλη της κοινοπραξίας ώστε να ντοματιάσετε όποιο δήθεν ανέκδοτο θέλετε και αυτομάτως να το βαθμολογήστε με ΜΗΔΕΝ.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε πάνω σε μία από τις ντομάτες. Αμέσως η ντομάτα θα κιτρινίσει ώστε να ξέρετε ότι είναι "οπλισμένη". Αν μετακινήσετε τον δείκτη του mouse σας πάνω από το κείμενο του δήθεν που θέλετε να ντοματιάσετε θα διαπιστώσετε ότι σας ακολουθεί μία ντομάτα. Μόλις σημαδέψετε το ακριβές σημείο που θέλετε, πατάτε το κλικ και η ντομάτα εκ-σφεντονίζεται και σκάει πάνω του. Αυτό ήταν... Μόλις το βαθμολογήσατε με 0!

Προσοχή όμως! Πρέπει να είστε φειδωλοί στη χρήση της τομάτας. Το κάθε μέλος έχει στη διάθεσή του (τουλάχιστον για αρχή) μόλις 5 ντομάτες το μήνα!

Το εγχείρημα της ντομάτας είναι μόνο η αρχή. Έρχονται κι άλλα νέα πάνω στον τομέα της εκδίκησης του αναγνώστη, με νέα πολεμοφόδια, νέες δυνατότητες.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

Υ.Γ. 1: Η ντομάτα πέφτει μόνο πάνω σε ήδη δημοσιευμένα ανέκδοτα. Δεν πέφτει πάνω σε σημερινά, υπό ψήφιση ανέκδοτα (οι παλιότεροι καταλαβαίνουν, για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν δεν πειράζει καθόλου).
Υ.Γ. 2: Αυτό το post είναι το ιδανικό για να δοκιμάσετε την ντομάτα. Έχει κατασκευαστεί ειδικά ώστε να μην προσβάλλεται, να αντέχει και να κατανοεί την ρίψη ντομάτας (το τελείως αντίθετο με τον Πάγκαλο).