4 Απρ 2011

Τα χειρότερα όλων των εποχών

Μετά τις τομάτες είπαμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας ώστε τα δήθεν (και οι δημιουργοί τους) που αξίζουν, να (απο)λαμβάνουν όλο τον διασυρμό και την αποστροφή που τους πρέπει.

Βήμα 2, λοιπόν, (μετά την περιβόητη τομάτα, η οποία κάνει θραύση) είναι η παρουσίαση των χειρότερων ανεκδότων. Δεξιά, στη γνωστή στήλη στην οποία παρουσιάζεται το top 40 όλων των εποχών, προστέθηκε, αμέσως κάτω από τα 40 καλύτερα, λίστα με τα 15 χειρότερα όλων των εποχών. Η κατάταξη είναι από το χειρότερο προς το καλύτερο, και αντίστοιχα πάνε και τα βελάκια. Δηλαδή αν ένα δήθεν ήταν το 2ο χειρότερο στην περασμένη καταμέτρηση και τώρα έχει γίνει το 1ο χειρότερο θα εμφανιστεί βελάκι ανόδου στα αριστερά του και αντίστροφα. Με μεγάλη μας χαρά, πρέπει να το αναφέρω, είδαμε ότι ένα δήθεν της περασμένης εβδομάδας (το πάνμικρο του Ωσονούπω Κεκαυμένου) έκανε, μετά από πολύ καιρό, new entry στην ιστορική αυτή λίστα των 15 χειρότερων όλων των εποχών. Μπράβο Κεκαυμένε! Για τον πρωταθλητή της συγκεκριμένης λίστας δεν θα σχολιάσω, απλά σας δίνω τον λόγο μου ότι δεν μαγείρεψα τα αποτελέσματα.


Τέλος, κάτω από κάθε δήθεν, εκεί που υπάρχουν τα αστεράκια της βαθμολογίας, πλέον δεν εμφανίζεται μόνο η κατάταξη του δήθεν αλλά και ο αριθμός τομάτων που έχει εισπράξει (το "πάνμικρο" αποδεικνύεται τεράστιο, αφού και εδώ είναι pioneer και πρωτοπόρος με 9 τομάτες already!). 


Αυτά προς το παρόν. Θα ακολουθήσουν, σύντομα, κι άλλα (σκληρότερα) μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: