7 Μαΐ 2011

Όριο ασφαλείας

Έχουμε παρατηρήσει (όχι τώρα αλλά εδώ και πάρα πολύ καιρό) ότι υπάρχει μία ασυνέχεια μεταξύ του μέσου όρου της βαθμολογίας των υποψήφιων δήθεν όσο αυτά βρίσκονται στη διαδικασία αξιολόγησης και της βαθμολογίας που έχουν αυτά αφού γίνουν επίσημες αναρτήσεις του blog.
Συγκεκριμένα, αυτό που παρατηρήθηκε είναι ότι τα υποψήφια δήθεν σχετικά εύκολα πιάνουν την βάση (2,5 στα 5) κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης και μόλις γίνουν επίσημες αναρτήσεις καταποντίζονται και χάνουν τουλάχιστον μία μονάδα στον μέσο όρο τους. Το πράμα αυτό το παρατηρήσαμε κυρίως στα μη-δημοφιλή δήθεν, αφού τα δημοφιλή από την αρχή έχουν πολύ καλή βαθμολογία και συνεχίζουν έτσι και όταν γίνουν επίσημη ανάρτηση.
Για την αποφυγή, λοιπόν, δημοσίευσης ανεκδότων που "δεν το 'χουν" αποφασίσαμε να αυξήσουμε τον αναγκαίο μέσο όρο που πρέπει να έχει ένα δήθεν προκειμένου να γίνει επίσημη ανάρτηση από 2,5 σε 3,2.
Έτσι, μόλις τελειώνει η μέρα το καλύτερο δήθεν της ημέρας θα γίνεται επίσημη ανάρτηση στο blog μόνο εφόσον έχει μέσο όρο βαθμολογίας από 3.2 και πάνω.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Απ' ότι βλέπω από τη βαθμολογία πολλοί διαφωνούν έντονα με την απόφαση. Μάλιστα ένας πέταξε μέχρι και τομάτα.
Το τομάτιασμα μαζί με αυτόν που έκανε like στο facebook είναι το πιο αστείο και ωραίο πράμα μέσα στο blog αυτή τη στιγμή.

Επειδή, λοιπόν μας προπηλακίσανε θα αφήσουμε το 3,2 μόνο ένα πολύ μικρό διάστημα να δούμε πως θα πάει και μετά θα το βγάλουμε σε ψηφοφορία στην οποία θα συμμετάσχουν αυστηρά και μόνο τα μέλη της κοινοπραξίας.

Από το ακριτικό Καστελόριζο,
ο μέγας πρωθυπουργός (πρώην ένα παιδί)

Ανώνυμος είπε...

εγώ έκανα το λάικ αλλά και τη ρίψη τομάτος!έτσι,για ποικιλία!
Κεκαημένος

Ioannis είπε...

Άσχετο, αλλά παρατήρησε κανείς ότι η παραγωγή αυξήθηκε με το που μπήκε ο Απρίλης; Η πιο τρανή απόδειξη ότι η άνοιξη ευνοεί τη βλακία.