27 Δεκ 2011

Ανακοίνωση

Από σήμερα αρχίζει να ισχύει ένα νέο μέτρο στο blog.
Όταν κατά τη διάρκεια μιας ημέρας δεν υπάρχουν καθόλου υποψήφια δήθεν ανέκδοτα τότε στο τέλος της, στις 12 η ώρα δηλαδή που επιλέγεται το καλύτερο υποψήφιο δήθεν, θα επιλέγεται το υψηλότερα βαθμολογημένο κομμένο και θα γίνεται επίσημη ανάρτηση στο blog.
Στα πλαίσια των test που κάναμε για να δοκιμάσουμε τη νέα λειτουργία ήδη δύο κομμένα, το "Στο Λονδίνο" και το "Ατύχημα" τα οποία ήταν και τα υψηλότερα βαθμολογημένα μέχρι σήμερα έχουν γίνει επίσημες αναρτήσεις.

Μία διαπίστωση που κάναμε είναι ότι πολλοί από εσάς διαμαρτύρεστε ότι κάποια από τα ανέκδοτα που αναρτήθηκαν είναι παλιά και έχουν ξεφύγει της αντίληψής μας. Το αμέσως επόμενο εργαλείο που θα φτιάξουμε για το blog θα είναι ένας μηχανισμός που θα βρίσκει και θα πετάει τελείως έξω όλα τα ανέκδοτα που δεν είναι πρωτότυπα. Ο μηχανισμός είναι ακόμα υπό συζήτηση (δεχόμαστε ιδέες) αλλά σίγουρα θα βασιστεί στην συμμετοχή των αναγνωστών οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα με ειδικό κουμπάκι να αναφέρουν ένα ανέκδοτο επί τόπου ως μη πρωτότυπο.

Τέλος, δεχόμαστε γκρίνιες ότι κάποια ανέκδοτα είναι διασκευές προηγούμενων (σχεδόν πάντα επειδή τα γράφουν μέλη της κοινοπραξίας που δεν μπορούν να ξέρουν όλα τα δήθεν που έχουν αναρτηθεί κατά καιρούς). Μαζί, λοιπόν, με το κουμπί αναφοράς μη-πρωτότυπου ίσως βάλουμε και τη δυνατότητα δήλωσης διασκευής. Είπαμε... Δεχόμαστε ιδέες.

Περιμένω τις ιδέες σας



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ως μέλος της D.I.Team θέλω να αναφέρω απλά ότι η δηθενιά μας με τίτλο "Ωτο-Στοπ" που αναρτήθηκε την 1η Νοέμβρη 2011 δεν έχει λάβει charts position,αν και συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία.

Happy New Δήθεν Year

D.I.Team

Unknown είπε...

Και ειναι και απο τα αγαπημενα μου.
Θα το πσακσω το γιατι. Παραξενο οντως...
Thanks