29 Ιαν 2012

ROCKWAVE FESTIVAL


Ο ΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ROCK WAVE FESTIVAL ΟΠΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΛ. ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ,ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΜΠΑΝΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΖΙ(!!!),ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑ.ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ,ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ,ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ.ΚΑΠΝΟΙ, ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΛΕΩ!!!


Αντέχω, δείξτε μου τη συνέχεια του ανέκδοτου...
ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ,ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΗΧΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ !!! Η ΣΚΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ....
ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΟ ΦΩΣ,ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΖΗΤΟΚΡΑΥΓΑΖΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!
"ΩΡΑΙΑ" ΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΤΑΚΗΣ,"ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ....ΗΡΘΑΜΕ ΣΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ,ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ"!!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ, Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΕ:
Η ανθρώπινη ψυχή χωρίζεται σε τρεις περιοχές. Αυτές βαφτίστηκαν με μάλλον παράξενα ονόματα: εκείνο για την περιοχή του ενστίκτου, εγώ για την περιοχή της λογικής, υπερεγώ για την περιοχή των ηθικών κανόνων. Γιατί γίνεται όμως αυτός ο διαχωρισμός; Προκειμένου ν´ απαντήσουμε στο ερώτημα, θα ανατρέξουμε στο κλασικό παράδειγμα του αυτοκινήτου. Tο λογικό εγώ είναι ο οδηγός που φροντίζει ν´ αποφεύγει τα ατυχήματα. Tο εκείνο , δηλαδή το σύνολο όσων κάνουμε αυθόρμητα οδηγούμενοι από το ένστικτό μας και όχι κατόπιν σκέψης, αντιστοιχεί στη μηχανή του οχήματος. Tέλος, το υπερεγώ παρομοιάζεται με τον τροχονόμο που επιβάλλει το σεβασμό στους κανόνες. Tο υπερεγώ είναι εκείνη η πλευρά της προσωπικότητάς μας που ευθύνεται για τη μόνιμη τήρηση των βασικών ηθικών επιταγών: μας κάνει να νιώθουμε ένοχοι όποτε δεν τις σεβόμαστε. Στα ισορροπημένα άτομα τα τρία αυτά στοιχεία (το εκείνο , το εγώ και το υπερεγώ ) συνυπάρχουν ειρηνικά. Όταν κάποιο από τα τρία υπερισχύει ή υποτάσσεται, τότε είναι δυνατό να προκύψουν διαταραχές...........

"ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΤΑΚΗ?" ΡΩΤΑΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ..."ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΧΡΙΣΤΟ!!!"
"ΗΣΥΧΑΣΕ" ΛΕΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ "ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΩ"......."ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ"ΛΕΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ,"ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΙΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΟΥΜΕ?"
"ΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ PING-FREUD!!!!!!!!1



ΣΤΙΒ
βοήθημα:Η ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ
τόπος:ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ
2012
Δήθεν Ανέκδοτα

4 σχόλια:

mahler76 είπε...

ok αυτό πρέπει να είναι το χειρότερο έβερ. ΣΑς ΛΑΤΡΕΎΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

proskunwww

facepalm είπε...

http://goo.gl/KbVJO

below zero είπε...

επικό αλλα κλεμμένο