6 Μαρ 2012

Κοινοπραξία ώρα μηδέν

Η κοινοπραξία παραγωγών δήθεν ανεκδότων είχε χρησιμοποιήσει (ως εργαλείο αναγνώρισης χρηστών) την πλατφόρμα "friendconnect" (πανάθεμάτηνε) της google.
Πριν μερικές ημέρες, λοιπόν, η google μετά από πολλά χρόνια με μία λυτή ανακοίνωση αποφάσισε να αποσύρει την συγκεκριμένη πλατφόρμα θυσία στο βωμό της προώθησης του νέου της "παιχνιδιού", του google plus.
Μας καλεί λοιπόν (εμάς τους προγραμματιστές) να φτιάξουμε τα site μας από την αρχή χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά το google plus και τα εργαλεία του.

Δε νομίζω Τάκη... Δεν θα συνεχίσουμε με λύση της google. Μια φορά "κρέμασμα" αρκετή. Θα μετακινηθούμε άμεσα στη λύση του facebook, μαζί με μία μικρή έκπληξη ως προς τον τρόπο λειτουργίας. Το site είναι μη-κερδοσκοπικό, αναπτύσσεται και συντηρείται στον ελεύθερο χρόνο μας και οι χρόνοι που θα τα υλοποιήσουμε όλα αυτά θα είναι οι ανάλογοι.

Έως τότε συνεχίζουμε το αλισβερίσι μας με τα δήθεν όπως παλιά. Μέσω email. Μας στέλνετε email στο γνωστό dithenanekdota παπάκι g mail τελεία κομ και το δήθεν σας έρχεται στα χέρια μας προς ανάρτηση.

Ως υστερόγραφο αναφέρουμε ότι δεν έχει χαθεί απολύτως ούτε ένα δήθεν (κομμένο ή όχι), δεν έχει χαθεί απολύτως καμία ψήφος (για την ακρίβεια συνεχίζετε να βαθμολογείτε κανονικά, σαν να μην τρέχει τίποτα), τα ψευδώνυμά σας και τα αντίστοιχα δήθεν τους είναι τελείως ασφαλή, σε πολύ καλά χέρια.

1 σχόλιο:

below zero είπε...

η βαθμολογηση των χεριων εγινε με αυστηρα κριτηρια;