11 Ιουν 2008

Ο επισκέπτης

Σήμερα βάζουμε 2 Δήθεν. Ένα για κάθε γκολ.

Είναι ο βασιλιάς Αρθούρος στο παλάτι του. Ξαφνικά χτυπάει η πόρτα και μπαίνει ένας γνωστός του να τον επισκεφθεί. Ο Αρθούρος του προσφέρει καφέ και οι δύο άντρες κάθονται και τα λένε. Η ώρα περνάει, ο καφές τελειώνει και ο τύπος φεύγει από το παλάτι. Το ίδιο μεσημέρι η πόρτα ξαναχτυπάει. Ήταν ο ίδιος τύπος.
- "Γεια σου Αρθούρε! Τι λέει?"
Ο Αρθούρος ευγενικά του προσφέρει καφέ, οι δύο άντρες κάθονται και τα λένε. Η ώρα περνάει, ο καφές τελειώνει και ο τύπος φεύγει από το παλάτι. Το ίδιο βράδυ η πόρτα του παλατιού ξαναχτυπάει. Ήταν πάλι ο ίδιος τύπος!...
- "Τι λέει Αρθούρε?"
Ο Αρθούρος άρχισε να παραξενεύεται... Του προσφέρει κρασί, οι δυο τους ξαναπιάνουν κουβέντα, η ώρα περνάει και ο τύπος φεύγει από το παλάτι. Την άλλη μέρα το πρωί η πόρτα ξαναχτυπάει... Οι αυλικοί ανοίγουν και στο παλάτι μπαίνει πάλι ο ίδιος τύπος! Ο Αρθούρος, που άρχισε να εκνευρίζεται, του ξαναπροσφέρει καφέ και ο τύπος αράζει, πίνει το καφεδάκι του και σε λίγο φεύγει από το παλάτι. Μετά από δύο ώρες η πόρτα ξαναχτυπάει... Ο Αρθούρος τρελάθηκε. Ανοίγει και είναι πάλι ο ίδιος!
- "Καλά ρε συ! Τι θα γίνει? Πριν από λίγο δεν τα λέγαμε?!! Γιατί έρχεσαι συνέχεια ρε?"
- "Αφού το γράφετε στην ταμπέλα έξω"
- "Τι γράφουμε"
- "Come a lot"


ένα παιδί
βοήθημα: τίποτα
τόπος: Καλαμαριά

2008

Δήθεν Ανέκδοτα

4 σχόλια:

Τεχνητοί Παράδεισοι είπε...

η κατάσταση με την ζέστη χειροτερεύει..δεν ξέρω αν θα αντέξω άλλο!Από τη μια λέω "όχι μη το διαβάσεις!μη το κάνεις αυτό στον εαυτό σου!!" και από την αλλή δεν αντέχω να μη το διαβάσω...Γιατρέ μου τί έχω??

beth είπε...

ax ntaks
meta ta golakia ayto htan oti prepei
de me skiazei zesth kamia

beth είπε...

kai 8elw na kserw
ti mporei na einai ena di8en party!!

Unknown είπε...

Άμα γίνει θα είναι πολύ ωραίο, φίλη μου beth, πίστεψέ με... Έχουμε πολλά στο μυαλό μας. Θα δούμε...