10 Μαρ 2009

Ο νέος λυκειάρχης

Στο 5ο Γενικό Λύκειο Σοχού, αναλαμβάνει καθήκοντα νέος λυκειάρχης. Πρώτη μέρα στο πόστο και ο νέος διευθυντής περιηγείται στους χώρους του σχολείου για να επιθεωρήσει την κατάσταση. Με τα πολλά, ο λυκειάρχης δεν μένει καθόλου ικανοποιημένος από αυτά που βλέπει ζητάει από όλο το προσωπικό, στο σχόλασμα, να παραστεί στο γραφείο του.
Όπερ και εγένετο. Ώρα 3:00 και όλοι οι καθηγητές του σχολείου μαζεύονται στο γραφείο του λυκειάρχη για να ακούσουν τι έχει να τους πει

Αντέχω, δείξτε μου τη συνέχεια του ανέκδοτου...

- "Η κατάσταση του σχολείου είναι απαράδεκτη!!", ξεκινάει ουρλιάζοντας ο διευθυντής. "Όλα είναι λάθος! Τώρα, όμως, που ήρθα εγώ όλα θα διορθωθούν με το καλό ή με το κακό!!", συνεχίζει μπροστά στους αποσβολωμένους καθηγητές. Το τροπάριο κρατάει κανα 20λεπτο και η συνεδρίαση λήγει με το φασίστα, νέο, λυκειάρχη να έχει τεντώσει καθηγητές, κυλικειάρχες, επιστάτες και όποιον εργαζόταν στο σχολείο.
Την αμέσως επομένη ο λυκειάρχης καταφτάνει στο σχολείο, μπαίνει στο προαύλιο και παρατηρεί κάτι, πράγματι, πολύ παράξενο... Το κυλικείο σφραγισμένο, στο προαύλιο δεν υπήρχε ψυχή, οι μπάλες και τα όργανα γυμναστικής από το γυμναστήριο να λείπουν, ακόμα και οι πίνακες στους διαδρόμους του σχολείου απόντες... Πριν προλάβει να σκεφτεί το ο,τιδήποτε ακούει θόρυβο από τον τρίτο όροφο. Τρέχει, μπαίνει στην αίθουσα, απ' όπου ερχόταν ο θόρυβος, και τι να δει... Καθηγητές, μαθητές, όλοι οι πίνακες του σχολείου, όλα τα όργανα του γυμναστηρίου, οι κιμωλίες, τα γραφεία των καθηγητών, όλα τα πράγματα του κυλικείου, οι επιστάτες, οι σφουγγαρίστρες, οι καθαρίστριες,... όλα, μα ΟΛΑ τα πράγματα του σχολείου στοιβαγμένα σε ένα βουνό.
- "Καλά!", ουρλιάζει ο λυκειάρχης, "τι είναι αυτά!!!??? Τι κάνατε εδώ??!!"
- "Μα...", πετιέται διστακτικά ένας καθηγητής, "... εσείς εχθές έτσι δεν μας είπατε?
- "Είπα εγώ τέτοιο πράμα??!!!", ουρλιάζει ξανά ο λυκειάρχης
- "Ε, μα θα μας τρελάνετε κύριε λυκειάρχα? Εσείς δεν είπατε ότι θέλετε να μπουν όλα τα πράγματα σε μία τάξη?..."



ανθρώπινα πονεμένος
βοήθημα: σαμπούκα
τόπος: Καλαμαριά
2009
Δήθεν Ανέκδοτα

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Με τα πολλά, ο λυκειάρχης τους ξεσκίζει στο βρισίδι, τα πράγματα επανέρχονται στη θέση τους και ο λυκειάρχης πάει σπίτι ήσυχος.
Την επομένη, ο λυκειάρχης φτάνει στο σχολείο και τι να δει... Μία ατέλειωτη ουρά αποτελούμενη από: μαθητές, καθηγητές, θρανία, καρέκλες, κρουασάν από το κυλικείο, καθαρίστριες, επιστάτες, σφουγγαρίστρες, κιμωλίες και ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ο ανθρώπινος νους, η οποία ξεκινούσε από το προαύλιο και τελείωνε στον 3ο όροφο του σχολείου.
- "Μα καλά!! Τι μαλακίες είναι αυτές!!", ουρλιάζει ο λυκειάρχης εκτός εαυτού
- "Μα εσείς δεν μας είπατε εχθές...", ξαναπετάγεται διστακτικά ο ίδιος καθηγητής
- "Εγώ!!???", φωνάζει σχεδόν κλαίγοντας ο λυκειάρχης
- "Εχθές που μας επιπλήξατε δεν μας είπατε ότι λάθος καταλάβαμε και αυτό που εννοούσατε από την αρχή ήταν ότι θέλετε να μπουν όλα τα πράγματα σε μια σειρά?"

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχα και η άλλη εκδοχή κορυφαία :DDD

Unknown είπε...

xaxaxaxa!TELEIO!:D

Ανώνυμος είπε...

ouch :S

derlikono4 είπε...

χαχαχαχαχαχα Πολυ καλο

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα επικο