10 Νοε 2009

Συγκρότημα του κ...

Ο Σάκης παίρνει τηλέφωνο τον Τάκη :

- "Σου 'χω έκπληξη. Έχω εισητήρια για φοβερή συναυλία απόψε. Θα έρθεις οπωσδήποτε, μπας και μάθεις επιτέλους τίποτα από καλή μουσική, που όλο στον Χατζηγιάννη τρέχεις. Κορυφαίο συγκρότημα σου λέω, θα πάμε να γουστάρουμε, δεν το συζητάω !"


Αντέχω, δείξτε μου τη συνέχεια του ανέκδοτου...

Κάτι που δεν σηκώνει αντίρρηση ο φίλος του, κάτι που είναι και τζαμπατζής και είχε δωρεάν εισητήρια, ο Τάκης δέχεται. Η ώρα της συναυλίας πλησιάζει, και οι δύο φίλοι έχουν πάει από νωρίς στο συναυλιακό χώρο. Τον Τάκη όμως τον τρώει η περιέργεια, και, σαν άσχετος που είναι, ζητάει πληροφορίες.

- "Και τι είναι αυτοί που ήρθαμε να δούμε δηλαδή ;" / "Και τι μουσική παίζουν ;" / "Και δηλαδή είναι γνωστό συγκρότημα ;" και άλλα τέτοια.

Ο Σάκης ενθουσιασμένος, συνεχώς του απαντάει :

- "Κάνε υπομονή ρε όργιο, θα δεις, είπαμε. Είναι κορυφαίοι. Παγκοσμίου φήμης. Τεράστια επιτυχία, μουσικάρες, πλατινένιοι δίσκοι, έχει χαλάσει ο κόσμος σου λέω. Μόνο εσύ δεν τους ξέρεις, ξεφτίλα. Κάνε υπομονή, σε λίγο βγαίνουν, θα πάθεις ζημιά !".

Με τα πολλά, έρχεται η ώρα να βγει το συγκρότημα στη σκηνή. Προβολείς, φωτιστικά εφφέ, μεγάλο σόου. Ακούγεται η πρώτη κιθαριά, και ο κόσμος τρελαίνεται. Σιγά σιγά αρχίζει το πρώτο κομμάτι, και καθώς οι προβολείς εστιάζουν πλέον στα μέλη του συγκροτήματος, ο Τάκης μένει έκπληκτος με αυτό που αντικρίζει :
Ο κιθαρίστας, παίζει εκστασιασμένος φορώντας την κιθάρα χαμηλά στην πλάτη, αντί για μπροστά του. Ο μπασίστας επίσης. Το μέλος του γκρουπ που είναι στα πλήκτρα, αντί να παίζει με τα χέρια ...κάθεται πάνω τους και με επιδέξιες κινήσεις κινείται αριστερά-δεξιά βγάζοντας τις μελωδίες του... Ο ντράμερ από την άλλη, έχει γυρίσει πλάτη στα τύμπανα και τα κοπανάει αποκλειστικά με κωλιές, έχοντας παράλληλα στερεώσει και τα ξυλάκια του στις κωλοτσέπες του. Παρ' όλα αυτά, το συγκρότημα παίζει πραγματικά φοβερή μουσική, κάνοντας το κοινό να παραληρεί !

Ο Τάκης έχει πάθει την πλάκα του :
- "Ρε θα με τρελάνεις, πού με έφερες ; Τι είναι αυτοί εδώ ; Μας κοροϊδεύουν ;" φωνάζει στον Σάκη.
- "Τι λες ρε", απαντάει χοροπηδώντας ο Σάκης, "γιατί να μας κοροϊδεύουν, δεν παίζονται μιλάμε !"
- "Ρε θα σε τσακίσω", συνεχίζει εκνευρισμένος ο Τάκης, "αυτοί μας δουλεύουν... δε βλέπεις ; παίζουν με τον κώλο !!!"
- "Καλά ρε, αφού σου είπα ότι είσαι άσχετος, τι θέλεις και μιλάς ; Αυτό εννοείται, πώς ήθελες να παίζουν ;"
- "Πώς εννοείται δηλαδή ; Ποιοί είναι επιτέλους και είναι φυσιολογικό να παίζουν με τον κώλο ;!"
- "Ακόμα δεν κατάλαβες ρε άσχετε ; Οι... Col-play !!!"


nixx
βοήθημα:Δύο χρόνια χωρίς διακοπές !
τόπος:Χαλκιδική
2009
Δήθεν Ανέκδοτα