27 Φεβ 2010

Η συνέντευξη

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποφασίζει να πάρει συνέντευξη, για το καυτό θέμα των οικονομικών, από έναν από τους πιο διακεκριμένους επιχειρηματίες της χώρας. Τον φωνάζει, λοιπόν, στο στούντιο και αφού κάθονται βάφονται κ.ο.κ. πέφτουν οι τίτλοι και η εκπομπή αρχίζει.


Αντέχω, δείξτε μου τη συνέχεια του ανέκδοτου...
Ο Χατζηνικολάου καλωσορίζει τον καλεσμένο (ο οποίος φορούσε κλασικά ρούχα εποχής, με περούκα λευκή σαν δικαστής) στα Γερμανικά και του κάνει την πρώτη ερώτηση. Ο καλεσμένος αρχίζει να μιλά και αυτός σε άπταιστα Γερμανικά, και η συνέντευξη προχωρά υπό τη συνοδεία μεταφραστή...
Ο Τάκης (ο οποίος δούλευε εκεί οπερατέρ) άρχισε να απορεί...
Όσο η συνέντευξη εξελισσόταν στο background άρχισε να παίζει κλασική μουσική η οποία μάλιστα έπαιζε όλο και πιο δυνατά, μια και ο καλεσμένος έδειχνε να την απολαμβάνει τρελά, κουνώντας, έντονα, χέρια και κεφάλι, και συνεχίζοντας, ταυτόχρονα, να δίνει καυτές απαντήσεις για τα οικονομικά.
- "Καλά ρε να ουμ... Έλληνα είπε θα φώναζε!", ρωτάει ο Τάκης τον διπλανό του, ..."τι είναι αυτός ρε να ουμ που μας κουβάλησε?"
- "Έλληνας είναι βρε Τάκη! Αμάν! Ούτε αυτόν δεν ξέρεις?"
- "Ποιος είναι ρε να ουμ, που θα 'πρεπε να τον ξέρω κιόλας?"
- "Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού βρε Τάκη! Ο Βιεννόπουλος"



ένα παιδί
βοήθημα:καφές
τόπος:Καλαμαριά
2010
Δήθεν Ανέκδοτα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

To γεγονός οτι η Βιέννη είναι στην Αυστρία και εκεί μιλούν αυστριακά και όχι γερμανικά το κάνει πολύ καλύτερο το ανέκδοτο !!!!!!!!!!!!!!!!