5 Μαρ 2010

Μερικά λόγια για το blog

Μετά από το lifting που έγινε στην εμφάνιση προχωράμε σε ένα γενικότερο upgrade όλου του blog ώστε η αηδία να μην συναντά κανένα απολύτως εμπόδιο στο δρόμο της προς τον κόσμο.

Ήδη, στο κάτω μέρος κάθε post προσθέσαμε link για τα σχόλια που γίνανε κατά τη διαδικασία ψήφισης του κάθε δήθεν, στην Κοινοπραξία. Δυστυχώς το google και το blogger δεν μας δίνουν τη δυνατότητα ενοποίησης των σχολίων που γίνονται μέσα από το ίδιο το blog με αυτών που γίνονται μέσα από την Κοινοπραξία, και αυτό είναι μάλλον φυσιολογικό αφού αποτελεί αυστηρό προσωπικό δεδομένο και δεν μας παρέχεται ευχέρεια στην διαχείρισή τους. Έτσι, στο κάτω μέρος του κάθε post (που ψηφίστηκε ως πρώτο και έγινε επίσημη ανάρτηση) θα βρείτε δύο link με σχόλια, ένα της Κοινοπραξίας και ένα του blog. Φυσικά, για αναρτήσεις που γίνανε απευθείας εδώ, χωρίς να περάσουν από τη διαδικασία της Κοινοπραξίας(όπως αυτή), το link που οδηγεί στα σχόλια που γίνανε στην Κοινοπραξία δεν έχει απολύτως κανένα νόημα.

Ακολουθεί το θέμα του Internet Explorer (και κάποιων άλλων browser) που υπάρχει από την αρχή της Κοινοπραξίας. Ως γνωστόν, οι λειτουργίες της Κοινοπραξίας δουλεύουν μόνο με Firefox. Αυτό πρόκειται να αλλάξει και ήδη δουλεύουμε σε αυτό το κομμάτι ώστε η Κοινοπραξία να παίζει πάντα και παντού. Στο κομμάτι αυτό της δουλειάς θα μας ήταν κάτι παραπάνω από χρήσιμο αν μας αναφέρατε όλα τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει κατά καιρούς (με όποιον browser και αν χρησιμοποιείτε) με το blog, στέλνοντας ένα email στη γνωστή διεύθυνση του blog.

Ακολουθεί η δημιουργία hall of fame (τα καλύτερα δήθεν ever όπως ψηφίστηκαν μέσα στο blog), αλλά και των χειρότερων δήθεν ever, βελτίωση της προβολής και αναζήτησης των κομμένων ανεκδότων, υποστήριξη αποστολής ηχογραφημένων και βιντεοσκοπημένων δήθεν κ.α.. Όλα, όμως, με τη σειρά τους.

Ξεκινάμε, λοιπόν, με την υποστήριξη του Internet Explorer και, ευελπιστώ, σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα ότι θα έχουμε νέα.

Περιμένουμε προτάσεις και αναφορές προβλημάτων. Τι διάολο Κοινοπραξία είμαστε?

1 σχόλιο:

BNT είπε...

ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ!!! ΝΑ ΔΩΘΕΙ Ο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ...